Världs-timmen tjugohundratretton

Släckte ni? Vi släckte. Allt. Även mobiler och datorer (och TVn hade vi inte slagit på så den behövde vi inte stänga av). Stearinljus fick lysa upp timmen. Och bus och hans nattgäst lekte med lysstavar.

Mysigt värre. Och absolut ett tillfälle att ta vara på.

4 kommentarer

 1. Junitjej

  Svar: Hoppas verkligen inte att jag har fått en spricka! Jag kan både ligga och sitta bra. När jag ska resa mig upp, börja att sätta mig nere eller när jag ska böja mig, då gör det riktigt ont.

 2. soffie

  nä vi släckte inte skäms på oss, vi var på restaurang då ! svar nej vi vann inget i stolpjakten får se om vi lyckas göra det iår:)

 3. Åsa L

  Oj, var har jag varit någonstans? Jag brukar ha koll på sånt här andra år men den timmen passerade mig obemärkt förbi 🙁

 4. Camilla

  Jodå, vi släkte alla lampor och tände ljus överallt. Däremot måste jag erkänna att TV:n var på, eftersom båda karlarna i huset var hemma och de skulle ha blivit helt nervösa utan TV en lördagkväll. Själv hade jag klarat mig galant. Värre utan dator för mig i så fall. 😉
  Cool bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑