Varmgrader

minisnögubbe

Nu så — varmgrader på dagen. Och nollgradigt fortfarande när vi tog en kvällspromenad vid 20-tiden på kvällen. (och faktiskt även klockan 22. Nu 22:30 är det en knapp minus). Underbart.

Hade en bråkig huvudvärk nästan hela dagen. Som tur är fixade Eeze att jag höll mig upprätt. Och vid fyratiden på eftermiddagen var den äntligen borta. Puh.

Börjar se fram emot helgen. Den verkar ska innehålla vedeldad bastu på fredagkväll, kompisbesök från Luleå för ungen på lördag, grillning på lördagkväll och dessutom verkar vädret ska bli bra.

Idag gick mina handväskehörlurar sönder.

Med handväskehörlurar menar jag dom som alltid är med. Dom som har sin plats i handväskan och därför är ständigt tillgängliga.

När jag springer har jag ju mina Urbanears Humlan (som jag älskar) men i väskan har jag haft nåt  no-name reafynd – som i och för sig varit ok, och dessutom sjukt snygga. Men nu har dom alltså lagt av.

Alltså tänkte jag köpa nya.

Dessa ligger bra till som tänkbart köp just nu:

urbanears_kransen_with_mic1-_clover-24624438-xtra17

Urbanears Kransen v 2.0 with Mic1 – Lilac

Någon som har eller har testat? Bra köp?

Gillar ju som sagt mina Urbanears Humlan… alltså är jag sugen på dessa.

Dom finns inte i rosa (inte vad jag hittat, har inte sökt allt för noga, och jag vill dessutom handla från någon butik jag redan är kund hos). Men lila var ju skitsnyggt det med.

 

 

 

 

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Jag kan inte vara till någon hjälp. Använder sällan lurar och när jag använder så är det Iphonens.
  /P

 2. Camilla

  Jag härmade ju dig med såna lila humlan, men jag använder nästan jämt mina vanliga iPhonelurar. Tycker att humlan är lite klumpig och sitter lite dåligt på mitt ägghuvud. 😉
  Den där snögubben såg riktigt deppig ut. Tö även här, men kallare väder på ingång igen.

 3. Theres

  Jag har noll koll på teknik och kan inte hjälpa dig, men tänkte fråga om du vet om någon bra högtalare som man kan koppla iphonen till om man vill spela radion/spotify etc? Tips emottages tacksamt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑