Vart tog värmen vägen?

Är sommaren slut nu? Här är den i alla fall inte längre. Därför passar jag på att slänga ut alla sängkläder och bädda rent, jag ska dammsuga och så tänkte jag pusta nåt/några fönster. Fast fönstrena får nog vänta till början på nästa vecka.

Sen måste vi fundera ut nån god lördagsmiddag. Nåt att grilla kanske?

3 kommentarer

 1. Cia

  Här är det grått och mulet och regnet strilar ner med jämna mellanrum, men kallt njaej det har det inte blivit. Trosor är fortfarande lämligaste mode. Sommaren är tillbaks om några dagar under tiden passar jag på att försöka återhämta mig så gott det går.

 2. MissyElliot

  Den har rymt från Småland också…
  🙁

 3. Camilla

  Ingen sommar kvar på västkusten heller .. tror bara den tog en paus för att snart vara tillbaka. Hoppas midagen smakar! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑