Vi lever på hoppet

hopphopp

.. att snart får vi riktig sommar… 🙁

I morse när jag cyklade till jobbet, 6:15,  var det 4 grader. Jag vet att det hade varit frostvarning på flera ställen. Och jag har hört om dom som plantor dött för i natt. Nu –  mitt på dagen – orkar tempen upp till kanske 12. Och det blåser. Och solen som har varit framme börjar gömma sig bakom molnen… så ingen värme från den inte.

Fleecejacka under vindkläderna behövdes när vi var ute på förmiddagen. Och vantar och mössa. Ja sjal hade jag också…

Tänkte mig en sväng ut i joggingspåret om en stund. Men idag gör jag inte om misstaget jag gjorde här om dagen – dvs springer iväg i sommarkläder. Idag blir det höststassen på. Då borde det ju vara behagligare i alla fall.

Midsommar lär jag få behålla långbyxorna på. Korta kjolen får hänga kvar i garderoben. 

Men vi kan ju alla fall hoppas att denna kyla får myggen att frysa ihjäl! 

 

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja burr, här var 5 grader i morse… Å så regn på det. Surt. Dessutom en vattenläcka så jag är utan vatten, dvs kan inte jogga, då jag gärna vill ta en dusch efteråt 🙁 Så här fick det bli ett maxtest med armhävningar i stället, all träning är bra träning, även om jag mest gillar cardio varianten 🙂 KRAM!

 2. Camilla

  Vi har också rätt kallt…
  Tur att J kan hålla värmen på studsmattan. Tur att ni har resa bokad. 🙂
  Nu är hjälmen på bild. Från Stadium bara, 199:-.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Vilken härlig rund det måste varit, distans är skoj då man har tid och möjlighet! Under semestern hoppas jag kunna springa 2,1 mil… får se om ryggen känns ok nog för att testa. Vill inte ställa till nått, tar annars hellre mina korta rundor, bättre än inget… KRAM!

 4. Pernilla

  Oj så kallt på morgonen. Dag tid har vi ungefär lika kallt. Nåja, 14-16 hat det kommit upp till men en då! Men det är ungefär samma temperatur på natten. Men nu måste det ju vända?
  /P

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Var å köpte en kjol till midsommar, en långkjol så jag kan ha kallingar/leggins under, lär behövas. Burr så kallt, var ut och sprang intervaller och fick ha höststassen på och vindjacka. Midsommar, pyttsan, känns som höst… KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑