Vilken helg!

Söndagen var effektivt nyttjad. Förutom mysfrukost och morgonTV blev huset dammsuget och köksgolvet ångmoppat. En tvätt blev tvättad och vi sopsorterade och promenerade och handlade lunchkomplettering.

Sen blev bro och altan skottad, gångar likaså och när vi ändå höll på skottade vi taket till röda bodan, taket ovanför bron och stor del av hustaket åt framsidan till.

Jobb på hög höjd! 🙂

Puh!

Styrde hemåt efter halv fem. Och nu flöt trafiken fint. Inga köer och lots som ledde alla rätt. Tog typ 3 minuter längre än normalt. För övrigt ska dom fixa gamla bron nu. Preliminärt öppnar den 14/2 igen.. Fast jag undrar jag…

Hemma gick det inte att köra in bilen i garaget eftersom traktorn lämnat en snöhög utanför vår garageport. Bara att skotta mer. Och sen typ fickparkera in i eget garage.

Mera tvätt och middagsfix när vi så var uppackade. Rotsaker med kyckling och svartkål.

Trött i precis hela kroppen efter en galet lyckad helg! Skönt då att krypa upp i soffan för lite Walking dead.

Hoppas nu veckan går snabbt!

1 kommentar

  1. Therese

    Ja oj så mycket snö det kom, vi har skottat på allt vad vi kan, och som tur var kom M över att låna traktor så vi fick bort lite av snön så vi kan fortsätta skotta och se ut! Och du är väl i toppform?! Har ju till och med klänningen du hade när ni förlovade er om jag minns rätt? Här har det varit ”lätt” att få resultat då det barkade i väg när jag fick för ont att röra mig, men nu när jag är igång igen så rullar det på… Tills man har de där vanliga 3-5 mys kg som brukar sitta som berget. I mitt fall får de gärna vara kvar så länge jag har en kropp som inte protesterar eller gör ont! Nu ska jag bylsa på mig för en kortare promenad med halsduk på, Eroz låtsas sova för att slippa följa med ut (minus 25) så han får väl stanna inne… Ha en fin tisdag! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑