Vilken helg

Har inte haft minsta tid över för blogg. Ja inte för dator FB eller foto heller. Men en sammanfattning (med crappiga foton) kommer här:

Fredag regnade det. Rejält. Jag dansade runt i vardagsrummet till nya Sabaton. Såååå bra. Jäkligt synd vädret inte lockade för jogging.

Sen roade vi oss med att baka. Jäkligt goda Philadelphiabullar i långpanna. Och när dom var klara kom maken…

Och strax efter Stockholmarna: Tomas med dotter.

Dom hade i sin tur ”bjudit in” ytterligare tre sörlänningar... Så vips var vi åtta till middag. 

Men eftersom vi dukade upp för Italienskt plock var det lätt att anpassa till antalet: grillade kycklingvingar, olika skinkor, salami, ost, oliver, soltorkade tomater, mozzarellasallad, löjrom, bröd…. typ.

Kvällen blev trevlig – men inte så sen – då gästerna var lite slitna. ?

Lördagen bjöd på bättre väder. Tvättmaskinen gick varm då sällskapet som skulle vidare mot Kiruna och fjällen behövde tvätta endel. Samtidigt hängde vi med in till Kalix samt till en by utanför. Tomas skulle titta till ett hus… och vi var lite nyfikna. Plockade krusbär sant åt lunch inne i Kalix innan vi åkte tillbaka till Lilla Gula. Två av ”bonusgästerna” åkte i samma veva vidare mot Kiruna.

Vi passade på att besöka Siknäsfortet. Vi var ju där förra sommaren. Men Tomas och dotter ville kika.

Jag och Tomas hann sen med en joggingtur  (7,2 km) innan middagen. Och han körde rätt hårt med mig!!! 

Middagen åt vi på Roady och resten av kvällen gick åt till surr. Dock blev det inte allt för sent eftersom de skulle vidare mot fjällvärlden redan vid nio i morse.

I dag har vi sagt hejdå. Och ”städat bort” alla spår efter fem gäster. Och eftersom dagen blev härligt varm med dryga 20 grader tillbringade vi resten av dagen utomhus.

Först närmare fem drog vi oss hemåt. För att förbereda vardagen. För nu kommer den på riktigt. Skolstart. Och slut på semesterdagar. 

Ingen av oss längtar det minsta.

Därför avslutar den här härliga och roliga helgen (som varit 4 dagar för mig) med hämtpizza

2 kommentarer

  1. Therese

    Det lät sannerligen som en trevlig helg! Bra sätt att ladda batterierna inför vardagen, bara en dag är gjord å jag känner mig redan sliten och vill ha helg igen ;-p kram!

  2. Pernilla

    Vilken härlig helg. Vi har också haft en härlig helg som slutade med glädje på topp. Nu är jag lite sliten och måste snart gå och krama kudden.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑