Vill man vara (skräck)fin…

…så får man uthärda morsans makeup.

Men så blev han ”tjusig” sen.

5 kommentarer

 1. Camilla

  Alltså, han ser verkligen inte riktig ut. Det ser ut som en docka. Är du säker på att det är din son???
  Hur fixade du den där sista bilden?

  Ja han var då min, sist jag kollade!! Vilken bild menar du – den där han är i riktig krigarmiljö? Jag fotade ungen mot marinblå bakgrund så jag enkelt skulle kunna ta bort den. Naturligtvis fixade jag lite kontraster och skarpa kanter och sånt lull-lull. Sen tog helt enkelt en printscreen från ett tv-spel och infogade skelettsoltaden där. Och för att kunna få ”fötterna ” bakom det där järnkorset suddade jag bort fötterna i rätt nivå. En liten skugga bakom bus och så… han är infogad i krigets värld. Han gillade det – fast han saknade hakkorsflaggorna (man slåss mot elaka tyska soldater) som förekommer i spelet. Men där gick gränsen, tyckte jag.

 2. Camilla

  Tack för ditt låånga svar! 🙂 Japp, det var den bilden jag menade och jag förstår att det låg mycket arbete bakom. På bilden ser det ju ut som att han står mitt i ett äkta krigs/slagfält.
  Och tack, då måste jag ut och köpa lite Halloweengodis redan till helgen.

 3. Matilda Barnboksillustratör

  läskig liten grabb!

  sv: tack ska du ha!

 4. Cina

  Nu vet jag vem som ska få komma ner och fixa min bröllopssminkning ! 🙂
  Happy Halloween ! 😈

 5. trollmor

  Han ser riktigt läskig ut. Kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑