Vinter

kyrkan

Vintervackert.

Jag och bus skulle och handla lite – i söndags i Lilla Gula Huset. Men Ica hade inte öppnat än. Klockan var bara 11:20 och dom öppnade 12:00. Så vi tog oss en lite längre sparktur i väntan på att uret skulle ticka… och hamnade vid ortens kyrka. Den visade sig vara så här vacker. Och inte gjorde den sig sämre på bild med snön liggande som ett vitt täcke över hela den långa trappan… Sen var det väldigt speciellt  ljus ute .. det som skimrade liksom… trots att vi inte såg nån sol. Men den fanns uppenbarligen där – bakom molnen -eftersom det blev så coolt ljus på bilden!

5 kommentarer

 1. Ulrika

  Jag gillar att titta på kyrkor. En del är så makalöst vackra. Det där var ett riktigt fint exemplar också.

 2. trollmor

  Vacker kyrka ! Härligt när ljuset pockar på så där.
  kram ewa

 3. Lillemor

  HERRE GUD 😯 är det där ni har erat lilla gula hus, hur törs ni, föräldrarna uppmanar alla andra föräldrar att se till sina barn, det är ett litet läskit ställe 🙄
  fast det var värre i början av tjugohundratalet om det nu ör en tröst 😎
  nå det är säkert bra för annars så skulle de inte bo nått folk där så mys på ni 😆

  Haha… jag, det har vi ju hört talas om. Men nu är ju ingen av oss ute och dräller om nätterna… och bus ska ju inteheller vara ute själv och ränna. Vi håller till mest i skogen. Och så till Ica och handla – förståss!

 4. Sanna

  Vilket vackert kort!
  Jodå, jag längtar också till helgen då man får mysa med familjen. Ändå studerar jag hemifrån och tycker ändå att vardagarna är jättestressande. Det är dem där rutinerna, hämta barn, leka ute, göra middag, diska, duscha ungar, natta ungar…..ganska så intensiva timmar som gör mig trött. Då är helgerna mer avslappnande och jag låter mig själv vila också ifrån datorn och umgås med familjen.
  Ni går det bra ni som arbetar, och speciellt du som arbetar med barn. Var får du all energi ifrån?

  Tack för din kommentar hos mig. Syrran och jag är jätteglada över kontrakten. Man blir så exalterad och sedan kommer den där låååånga, nästan ångestfyllda väntan innan böckerna blir utgiven. Det är en lång process. Men läs gärna min debutbok ”Bella och Ebba kastar nappar” som ges ut nu i dagarna och kostar omkring en hundralapp. Vore roligt att höra vad barnen på din förskola tycker om den.
  Kram!
  Sanna

 5. evans

  Vad fint den verkar ligga! Maken var jätterädd för kyrkor när han var liten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑