Welcome to our pre-school…

Imorgon får vi besök från KINA (av alla ställen) på jobbet. Lärare från Kina kommer för att kika på den svenska förskolan. Det har varit ett besök tidigare (under hösten) – då var det elever med (- men däremot inte jag med – jag hade ju inte ”flyttat tillbaka” än…) Denna gång är det bara lärare som kommer.

Dom ska titta runt på förskolan, barnen ska uppträda lite och dom ska prata med rektor och lite sånt…

Och jag har på min lott att hälsa välkommen och berätta lite om förskolan… PÅ ENGELSKA! Jösses…

Jag kommer väl få total tunghäfta när jag ska börja berätta om att förskolan har en läroplan, att vi jobbar med värdegrund och att vi lägger fokus på matematiken i vardagen.. typ!

Dessutom är det jag som håller i gitarren när barnen sjunger. Dagen till ära har dom fått lära sig att hej heter Ni Hao – så det ska vi sjunga! Fniss…

Tur jag går hem tidigt i morgon. Lär väl behövas efter att ha haft en sån dag…

5 kommentarer

 1. Mums

  Så spännande. Kul att de kommer till er och tittar… JAg har bara haft folk från skolverket på besök och det var ganska nervöst.

 2. Cia

  Hahah jag som pratar engelska dagligen skulle också få tunghäfta om jag skulle tvingas prata om värdegrund och läroplan.

  Själv har jag jobbat hela kvällen för att försöka få flashspelare och filmer att funka som jag vill på företagets hemsida utan att använda Youtube. Har gått så där då jag inte kommer åt filer lika lätt som på mina egna servrar. Deet ligger ju ett hemskt CMS system i bakgrunden och det finns troligen filbegränsningar och annat… Förlåt… blev det ”grekiska” nu…
  PUHHH poängen är att du förstår hur jobbig kvällen har varit.

 3. T H E R R E fotoblogg

  Vad skoj, spännande! Berätta sen hur det gick!

 4. Nina

  Det kommer nog gå bra. Det värsta som finns är när nån kommer fram till en på stan med frågor på Engelska, när du fort måste slå om och tänka på Engelska. Haha, snacka om gröt 😆

 5. Åsa.S

  Fattar att du är nervös… hoppas det gått bra! Det har det säkert gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑