Wild West

westerfarm 2008
Vi har varit och roat oss på Western Farm nästan hela dagen. Halva åtminstone… Åkte  hemmifrån just efter elva och var där strax efter de öppnade, kl 12 och åkte hemmåt vid fyratiden. Så just efter fem var vi hemma igen.

Och jösses vad det pangades. Cheriffen hade problem med Scarface och två kumpaner mest hela dagen. Han och medhjälparen Jane fick ta extrahjälp av alla ungar och jagade Scarface och Co och satte honom i kurran flera gånger. Men dom rymde ju jämt. Förutom dessa ”spontana” jakter var det även två stuntshower och en minimusical under dagen. Dom hoppade/ramlade från tak, smällde dynamit och pangade mest hela tiden. Och Bus var mäkta imponerad. Vi vuxna hade skoj vi med!

westerfarm 2008 2

Vi åt äkta westernkäk till lunch – Buffé bestående av så mycket att vi inte orkade smaka allt. Det var westerngryta, bönor, bacon, hamburgare, korv, grillade kycklinglår, nachochips, röror, sallader, majs, bröd… etc, etc… mycket gott! Och kaffe och kaka på det.

Bus provade rida på tjuren och fick köpa sig en revolver med hölster och sheriffstjärna. Och så vaskade han guld (och hittade lite) samt hoppade i höet! Och så lät vi ta ett foto med tidstypiska kläder även denna gång.

En mycket lyckad dag i wildawestern-tema!

3 kommentarer

 1. MissyElliot

  Åh, där skulle min Stora lilla kille trivas!
  😛

 2. Mums

  Vilket kul ställe. Det låter som High Chaparall. Som vi har här nere. Bilderna var ju jättefina.

 3. therre

  Åh, vad skoj!!! 🙂 Vi ska dit till veckan, gissa om kameran kommer få jobba 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑