xlnt event logga

Makens kusin är precis i startgroparna för att starta eget eventföretag. För mer än ett år sedan fick jag förfrågan om jag kunde göra en loggan. Och jag gjorde många förslag, på samma tema. Detta är det hon slutligen valde. Men jag har inte velat blogga ut loggan förrän den är registrerad. Men nu är den det och hennes visitkort är beställda. Hemsidan är på G och sen är det bara hoppas jobbförfrågningarna börjar strömma in.

3 kommentarer

 1. kraaam

  På något märkligt sätt så har vi mycket gemensamt när det gäller tecknandet – just nu sitter jag med en baksida till en bok där jag försöker skapa en snygg siluett – i stil med det du nu gjort.

  Kanon fin logga – jag gillar den skarpt.
  Har själv gjort en logga till en mindre butik och ska göra en till makens företag….det är en sann bekräftelse på att det man gör är bra.
  Så kul för dig – hoppas få se mer av dina mästerverk.

  Tack! Skillnaden mellan oss är väl att jag bara sitter och leker och ”kluddrar” medan du kan få en inkomst på din kreativitet. Fast det är du ju värd. Vissa stickar, andra broderar. Jag tecknar. Och redigerar foton!

 2. Åsa

  Jättefin! Du skulle kunna leva på det där!

 3. Ann Catrine

  Vad otroligt kreativ och superduktig du är!
  Och vilken ära få göra en logga!
  Gillar den skarpt, speciellt att den ger en känsla av att vända sig till alla åldrar!
  Ofta när man ser loggan för eventföretag får man känslan av att det endast gäller unga pigga människor…
  Och det är ju det första intrycket som gäller!
  Skitbra jobbat vännen!

  Sv, nejdå, inte har jag tecknat inte.. klarar knappt en streckgubbe. Helt sant!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑