Yes, it’s Friday!

Äntligen min favoritdag… FREDAG. Dessutom slutar jag redan 12:30. Hur bra som helst. Jag tänkte ta son, make och svärmor med mig på IKEA – inte för att vi ska ha nåt speciellt. Men det kan ju vara kul att kolla lite inför hösten.

Jag slår vad för att jag har en hel påse små- och storplock med mig. Säkert för minst en tusenlapp. Det enda jag vet jag ska ha er IKEAs stafli – så bus kan få en rejäl plats att rita och måla på. Det behöver han.. han älskar nämligen att sysselsätta sig med just det. (måntro vem han brås på???  😉

KRÄFTOR i kväll!

3 kommentarer

  1. Åsa.S

    Hoppas du shoppar loss ordentligt nu!

  2. T H E R R E fotoblogg

    Man brukar hitta grejer, fast man inte ska ha nåt. Hehe 😉 hoppas du hittade något skoj!

  3. Cia

    Kräftor hos min VD den 29e… Får vänta lite med andra ord. Kidnappade M…Vi har surfat på en ny stor TV och PS3 Prylbög och pryllebb … Jorå så att… Så har vi bakat lejlas filmjölkslimpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑