Yoga

yoga

Jag köpte den här boken på rea förra veckan. Har tidigare provat på ytterst lite av denna märkliga träning (?) – eller vad man nu kan kalla det. Och trots att jag är en sån som jämt rusar på i 110 km i timmen gillar jag detta.

Med den här boken fick jag fler och bättre instruktioner och fem olika program. Jag har börjat köra nåt som kallas Superstretch och ibland känns det som man försöker slå knut på sig själv. Och jag har en bra bit kvar innan jag lägger ned huvudet i golvet – framför mig – när man sitter ungefär som på bilden. Haha…

MEN jag kan liksom inte sluta förundras över hur man kan känna det som att man genomfört ett rejält träningspass trots att man i stort sätt stått still i 40 min.  Facinerande. Och skönt!

3 kommentarer

  1. Petra

    Yoga är fantastiskt. Det är träning som känns mer som bubbelbad än träning.

  2. candygirl

    Petra: Det var en väldigt bra beskrivning… verkligen. Skillnaden är att känslan sitter kvar längre efter Yoga än efter bubbelbad.

  3. Cia

    Hmmm Camilla håller också på och Yogar… Jag förstår inte hur man kommer in i lugnet och fokuserar. Jag har alltid haft svårt att slappna av i samband med träning. På gympan i grundskolan skulle vi alltid slappna av 10 minuter inna ombyte… Jag lyckades inte då kom tankarna på allt annat. medans andra nästan somnade… Men den yoga jag sett på TV verkar så himla bra… Skulle bara inte kunna se mig i en Yogaklass… Skulle känna mig som ett fullt kassaskåp på våris. Hua…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑