108 sidor Kroatien – snart i en bokhylla nära mig

kroatienbok1

kroatienbok3

 

kroatienbok4

 

kroatienbok5

 

kroatienbok6

 

kroatienbok7

 

kroatienbok8

 

Sådär ja

108 blanka sidor Kroatienbok färdig att skicka för tryck. Puh. Det är så pilligt när jag vill ha med hela dagboken också. I vanliga fotoböcker har jag knappt nån text alls – bara datum, plats och om det är nåt speciellt jag vill ha dit.

Men här ska jag ju få plats med texten och det helst ganska snyggt mot fotona också. Men det brukar gå det med… jag jobbar rätt intensivt och fotona är ju redigerade och klara och texten färdig den med. Det är pusslandet som tar tid. Och så ska dom ju dessutom in i datumföljd.

Drygt 160 foton har jag klämt in  – och faktiskt så ratade jag bara ett av dom jag hade redigerat klart. (och dessförinnan rensades väl två tredjedelar av alla foton bort. Säkert mer…)

För framkallning får den dock gå tidigast nästa vecka. Jag måste flytta hem till fiberlina först. Och så brukar jag alltid vänta in nåt bra erbjudande – typ 15-20% rabatt – för hur fina böckerna än är så är dom verkligen inte gratis. Varken i tid eller pengar,.

 

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Wow, du har öga för det där, ser ut att ha blivit en toppen fin bok. Kan tro att den blir välläst och renderar många fina minnen sen i vinter då den står där i er bokhylla 😀 KRAM

 2. Camilla

  Håller med ovanstående talare! Vilket pyssel innan! Jag gjorde några böcker förut, men långt ifrån så avancerade som dina. Men du sa något… Man kanske skulle göra en från sommarens tripp, nu då man har bra kamera och så. Jag brukade klicka från Önskefoto förut, har du bättre förslag?

  Svar: Har aldrig testat annat än ifolor så,,, dom är jag nöjd med.

 3. Therese

  Jag är väldigt sugen på att skapa en fotobok. Kan du inte fota och visa hur en av dina färdiga ser ut ”irl”?

  Svar; Ska bli!

 4. Maria

  Ännu mer impad än vanligt blev jag nu 😉 Asså jag har nyss gjort 3 fotoböcker, varav 2 från våra semestrar utomlands. Men jag har INTE (orkat) ta med någon text, men gud vad kul det skulle varit att ha gjort det. Och jag passar oxå alltid på om det kommer nått bra erbjduande, och det gör det ju som tur är med jämna mellanrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑