Smak på sommar

hyttgården3

Vi föräras med en skön sommardag öven idag. Gårdagen blev fantastiskt och vi kunde äta alla mål utomhus.

I morse startade jag ovanligt tidigt – för att ha semester. Jag hade nämligen lovat att följa med en flyg-ovan kompis till flyget för att skicka iväg hennes barn på en liten resa. (Är man ovan flygresenär är det ju ändå en del att ha koll på med bokningsnummer, incheckning,  säkerhetskontrollen och sånt… ) men det innebar också att skulle jag hinna min fm-jogg innan jag blev upphämtat fick jag snöra på mig skorna redan före halv tio.

Så nu sitter jag på Luleå Airport och väntar på att deras plan ska lyfta. Sen blir det bikini på och solstolsläge i Lilla Gula Huset.

5 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Eftersom jag inte kan skriva det på bloggen så smyger jag in det här… Har varit på första anställningsintervjun idag!
  Det gick bra.

  Sen är jag även arbetsbefriad från och med imorgon så jag fick gå påsemester 4 dagar tidigt. Sånu ska vi se vad det blir.

 2. Lillkakan

  Lyckos dig som harsemester heeeela veckan:0)
  Själv jobbar jag onsdag-fredag:0)
  Men vi ska ju dnart åka igen:0) på semester:0))

 3. Pernilla

  Här har varit höst-stämning idag. Kallt!
  /P

 4. Pernilla

  Glömde….
  Tack för det där med Trollsländor. Snacka om att tro på myter!! Nu vet jag bättre.
  /P

  Svar: Fast det finns ju dagsländor.. men dom är mycket mycket mindre än trollsländor – och inte lika färgglada. Bara som nageln drygt. och dom lever ett till två dygn som slända (men upp till tre år i vatten). Så för dom är det ju lite surt om det är dåligt väder den enda dagen den ska ut och flyga och hitta sen en kärlekspartner…

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Önskar jag hade några vinbärsbuskar att plocka bären av… får nog allt sätta nya buskar, de vi hade åkte då vi grävde jordvärme. Här regnar det nu så jag är glad att jag var ut å tränade på lunchen. KRAM KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑