Krasslig unge fick nya möbler

ungen_rum1

Idag har jag varit hemma med krasslig unge. Han fick feber inatt, vilket resulterade i mardrömmar och en svettig natt med ont i halsen – stackarn… Han hade fortfarande feber på morgonen så vi blev hemma.

Febern gick ned och halsen blev bättre, och mitt på dagen var han nästan lite pigg. Bara för att få hemsk huvudvärk nu på kvällen. 🙁 Så nu är läget ovisst huruvida det blir skola eller inte i morgon. Han avskyr att stanna hemma från skolan. Så han vill att jag väcker honom som vanligt i morgonbitti så han får känna efter. Jag ska i alla fall på jobbet i vilket fall som helst. Jag får titta till honom under dagen om han blir hemma. Och maken slutar tidigt så… Det löser sig nog.

I alla fall så nyttjade jag eftermiddagen till att skruva samman möblerna busungen fick på IKEA igår. Nytt skrivbord med rullhurts under. Eller skrivbord och skrivbord. Ett bord med fyra ben. 🙂 Men det var ett sånt han ville ha. Och hurtsen valde han också själv (och den var helt överdjävlig att montera. Den är anpassad för att man ska ha lika starka nävar som hulken… minst!):

ungen_rum2

 

Det blev jättejättefint med bord i samma trä som hyllan har har bredvid:

ungen_rum

 

Och så valde vi svarta ben på bordet för att det skulle passa med kontorsstolen samt med ”vardagsrumsbordet” som står alldeles bakom:

ungen_rum3

ungen_rum4

Sen fick han även nya ”gardiner” runt sin säng… (ja det är ju gardiner som vi har som draperier.. eller vad man nu ska kalla det.) I vitt så det skulle matcha hans vita fönster

ungen_rum6

ungen_rum5

Nu är det bara byrån bredvid sängen som inte är utbytt från hans ”bebistid”. Och så tapeterna förstås…

 

5 kommentarer

 1. Lillkakan

  Å vad fint han har det:0)
  Idag blir nog lillemans rum klart med!
  Vi ska skruva upp ikea skrivbordet med!
  Ha en fin fredag. :0))

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Blev ju toppen bra!!! Och jag skrattade, direkt då du skrev att du med köpt väska så tänkte jag – den är rosa!!!! Å mycket riktigt ;-D KRAM

 3. Pernilla

  Så fint det blev. Jag har sådan rullhuts men med fyra hjul i trimmet. Den rullar jag med, lisomom. Så ville jag få tag på fler men då hade de gjort om den. Det som är bra är att smuts ramlar tvärs igenom i och med att det är nät. Men, men. Jag får klara mig med en.
  /P

 4. Junitjej

  Så fint det blev i hans rum!

  Hur mår han nu?

 5. Åsa

  Snyggt!
  jag gillar också björk, vi har det i vardagsrummet.

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑