Lekt med maten, shoppat och laddar för möbelmontering

matlek

 Visst får även vuxna leka med maten ibland? Jag ”målade” i alla fall med sojan i lördags!

Idag, onsdag,  tog vi oss en tur fem mil österut… till Happis och Kampradplace. Vi skulle inte ha något, men som vanligt så blev det ju en del.

Mest åt ungen. Han förärades med nytt skrivbord och tillhörande hurts, laptopställ, pennburkar, nya ”gardiner” till runt sängen, whiteboardpennor, dörrskyltar och ett ”sommarglas” till go’dricka!

Själv fick jag doftljus, nya innerkuddar, lite köksredskap och anteckningsblock.

Svärmor köpte små vinglas och värmeljus till Lilla Gula Huset.

En mellanmålspaus med räkmacka blev det också. Samt en tur på Candyworld. Och så fuskade vi med IKEA-fryspizza till middag när vi kom hem.

Montera skrivbord och hurts gör vi en annan dag. Nu ska vi kika vidare på Walking Dead säsong 3

6 kommentarer

 1. Camilla

  Hm… Vi kollade på avsnitt 4 och 5 i dag av säsong 3. Riktigt sorgligt! Det var kanske det ni såg härom dagen?
  Kul med IKEA! Jag är sällan där, högst en gång i halvåret och mest för att fylla på med doftljus eller om man ska shoppa någon möbel.

  Svar: Ungefär som oss då…. sist vi var där var i oktober/november nån gång. Jag höll i alla fall på fixa adventsklappar till ungen den gången…

 2. Junitjej

  Svar: Nä, sportarmbandet känns inte i vägen. Det sitter fast runt överarmen ned hjälp genom att man drar på och sätter fast med kardborrband.

 3. Camilla

  Samma, lika. 🙂 Men Walking dead då?!? Vilket avsnitt? Eller blir det mer sorgligt?

  Svar: Vi har hunnit till 11. Vi hinner bara ett om dagen så… Sorgligt.. nja… men det är mycket olika känslor i omlopp… Vi älskar serien..

 4. chillitanten

  Jag vill också till Ikea. Funderar på dra söderut i maj. Tänk det är ofta så att man inte alltid vet vad man behöver förrän man ser det.Kram

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Ikea är aldrig fel å man kommer sällan tomhänt därifrån…
  Ang bäver så ser de dåligt men har enormt bra luktsinne, och känner viberationer i marken, så man måste smyga och gå rätt i vind för att se dem, och de är oftast aktiva i skymningen, och rätt regelbundna så ser man dem uppe och gnager en gång så är de med stor sannorlikhet upp e på samma ställe kvällen efter… Här har jag varit och köpt ny resväska, så nu är jag redo för lite soool nästa vecka ;-D KRAM

 6. Pernilla

  Vilken kul tallrik. När största tjejen var liten fanns ett barnprogram där han ritade sagor i fil med mat. Sen åt han och tog nytt”papper”. Allt ätbart. Sylt, soya, ketchup, senap. Ja, allt i olika färger.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑