14,1 – duktiga jag!

rosa_naglar_jogging

 

Varmt, kvavt och underbart jogginväder

Då blev rundan längre än tänkt.. jag visste att den skulle bli minst 6 km. Kanske 8,7…  och nånstans i bakhuvudet fanns en tanke på att orka 11,4 – men jag hade ju kört bil hela halva helgen, promenerat massor och dessutom stigit upp i tidiga ottan för att jobba…

Men det gick så bra så den garanterade 6 km-rundan blev 14,1 km. DUKTIGA JAG. *hurra hurra*

Tur ungen inte hann börja efterlysa mig.

Och tur att jag redan handlat matingredienser..

Nu har vi käkat och tvättat. Och jag undrar om de mina ska ut på en prommis – eller om jag ska entra den där duschen jag ännu inte besökt efter min långa sväng…

5 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Wooow, jag är djupt imponerad 😛 😛 😛

 2. Junitjej

  Heja dig!

  Så läckra naglar!

 3. Åsa

  Men jiiiizuz!! vad duktig du är!!

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja duktiga dig! Härligt med en sådan långrunda, hade gärna tagit en själv men får väl nöja mig med lite kortare varianter tills jag vet ryggstatus. Här är uppehåll i dag, så planen är att ta mig ut en sväng senare 🙂 KRAM

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Blev ingen tur, men invigde nya gräsklipparen, rätt bra träning trots att det inte är en handjagare som ni har i lilla gula, särskilt som man måste cykla iväg å köpa bränsle ;-P KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑