Pink it is

image

 

Som någon uppmärksammade på  inlägget från  i går  – det med min löparsko – så har jag just nu naglar i min favvofärg: rosa!!!

Och dessutom glittriga dito!

image

Det här är JAG.

(men nu börjar dom bli så långa så jag har svårt att få upp linserna ur linsburken på morgonen!!)

Idag har jag träningsvärk i låren från 14,1 km-passet igår. Spåret jag springer har två riktigt branta uppförsbackar samt en överdjävligt brant dito. Och så två branta nedför… så låren fick vad dom tålde då jag tog spåret fyra varv i går. Måååånga backar blev det.

Nu kycklingssallad… och sen kanske en prommis.

 

6 kommentarer

 1. Camilla

  Fattar inte hur du kan ha såna klor utan fusk! Mina går bara av om de kommer till en viss längd (typ hälften av dina). Förstår att det är svårt med linserna. Jag skulle nog inte kunna skriva journaler med såna långa naglar.
  Sv: Cyklarna är inte så dyra som de ser ut kanske (?). Strax under 10.000 och då räknar jag med att kunna få in hälften om jag säljer min gamla cykel (som ju är rätt ny).

  Svar: Tja.. inte jag heller.. men jag tror att mycket beror på TRIND nagelstärkare. Och handskar när man jobbar med vatten/mat/jord… Skriva på datorn är inte några som helst problem. Jag menar… dom blir ju inte långa över en natt.. utan långsamt.. så man hinner vänja sig. Svårast är just linserna. Och att öppna läskburkar. Och knyta ballongar GÅR inte… haha…

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Sjukt snygga naglar!!! Önskar mina hade kvalitén att sparas ut… Här blev det också ca 14 km i går – fast på cykel, betydligt mindre krävande ;-P Men ska försöka ta mig fyra varv kring mitt spår i sommar, då får jag i hop en halvmara har jag tänkt… Men får se när kropp, väder och tid sammanfaller för att testa det ;-P Ha en fin dag! KRAM

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Härligt att ni fick fint i dag, här är examen i morgon å då utlovas iaf uppehåll, bra! Själv hoppas jag även ta mig ut och springa lite. Ska se om jag hittar något bra radioprat eller dokumentär som jag kan jogga till… är sugen på ett distanspass nu. KRAM!

 4. Soffie

  Älskar med rosa, å va snygga de är dina naglar :

 5. Pernilla

  Jasså, även du kan få träningsvärk?
  /P

 6. Nailshop

  Fina naglar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑