2015-års pumla är en Världslig sak

pumlan-2015

Brukar ju köpa en ny pumla inför varje jul. Och det blev det även i år – även om den är köpt betydligt senare än vanligt.

I år blev det en jordglob. 🙂 Helläcker.

 

Vi har massor med underliga pumlor i vår gran –   luftballong, pinuppa, gitarr, skridsko, döskalle, klocka, dalahäst, katt, raggarbil…. och självklart även fullt i vanliga . BARA glas. Såklart.

 

4 kommentarer

 1. Pia

  Såå läcker den var!! Har också funderat på att köpa mig en ny kula varje år, eller pumla som du skriver. Har faktiskt aldrig hört det ordet innan du och Ann-Louise har haft med det i era bloggar 🙂
  Kramen
  Pia

 2. Therese

  Även här blir det något nytt till granen varje år. Ugglor i år. Räv i fjol… Hjortar innan det. Men har även dinosaurie och muffin mm. Dock ej framme i år då vi kör olika färgteman. Nästa år ville Luran ha rosa… Så på mellandagarna ska jag jaga rosa kulor 😉

 3. harrieth

  Vilken fin julkula, jag har två barnbarn 6 och 4 år de får en ny kula varje år av oss.Tänker att det kan vara roligt när de blir äldre.

 4. Camilla

  Snygg!!! Vi måste hem och fixa gran nu i morgon eller senast tisdag. Ingen jul utan gran! Jag brukar ju annars ta in den lika tidigt som du, men vi har ju varit borta nu i 5 dagar, så det får bli då vi kommer hem i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑