En dag till jullov

tomten-och-geten

En skoldag kvar till jullovet (som är 23 dagar långt)… och jag har en arbetsdag kvar till min julledighet (som är 9 dagar lång – jobb 3 – ledig 3 – jobb 2 – ledig 1 – jobb 2 – ledig 2) (och jag lägger ev. in nån/några kompdagar där det står ”jobb”)

Känns välbehövligt. Ungen är trött.. jag är trött. Alla barn på jobbet är jättetrötta.

Bouppteckningen  efter svärmor är klar. Bara lagfarten för Lilla Gula kvar. Det återstår förståss att ändra ägare på lägenheter och uppdatera till rätt kundnamn hos el- och vattenleverantörer, ändra försäkringar och sånt… men det är ändå mycket fixat nu. I början på nästa år hoppas vi kunna tömma lägenheten klart…

I morgon börjar jag tidigt… men sen slutar jag ju tidigt. Så jag hoppas hinna en joggingsväng innan ungen slutar och vi drar mot Lilla Gula.  Sen väntar en helg helt utan måsten.

Och så ska jag se till att få i väg dom fysiska julkorten.

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Vi är tröttade också. Jobbar sista dagen idag och börjar tidigt och slutar sent. En dålig ekvation när vi ska packa idag och sen ligger det en månads bokföring som inte är bokförd. Bahh!
  /P

 2. Pia

  Så härligt, hoppas verkligen att du får bytt ut en del av de där jobb till ledigt 😉 Sådana helger är så viktiga nu när året närmar sig sitt slut, ja hela året såklart, men än viktigare nu när alla stressar runt som små blå.
  Var rädda om er!!
  Kramen
  Pia

 3. Therese

  Så mysigt med jullov och en helg utan måsten!!!! Här slutar skolan först på tisdag, men vi ska njuta av helgen som är en njurar helg utan måsten även för oss. Massa kramar!!!

 4. Camilla

  Hoppas på ett långt, avkopplande jullov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑