285 minuter sol

 

Strålande vårväder hela dagen – och arbete mellan 9-17:30. Låter inte som en så lyckad kombination. Men med mitt jobb så…

9:30-10:45 – Utevistelse (75 min sol)

12:30-13:00 Lunchpromenad (30 min sol)

14:50-17:50 Utevistelse sam promenad hemmåt. (180 min sol)

Summa285 min sol! Perfekt!

Men förutom solen har vi hunnit med ett tvåårskalas, lite näsblod, någon samling, sagostund, målat familjen, måltider och fri lek inomhus! Bara så någon inte tror att vi bara är ute och leker på dagarna!

 

 

 

 

4 kommentarer

 1. Happy Flower

  Vilken snygg blog du har! Visst kommer jag hit och besöker dig istället? Tröttnade du på blogg.se? Jag ser att du har haft den här bloggen länge.

 2. Happy Flower

  Oj, stavade lite väl fort…blogg.

 3. Happy Flower

  Nu blir man verkligen på att skaffa en blogg som du har. Ja,man tröttnar på blogg.se och det är nästan så att man tappar bloggmotivationen helt när det blir så. Har du lika många besökare som innan?

 4. Freddeland

  mycket sol blir det. Och kånkande av barn.. min son är ett år och har precis lärt sig att gå. Desvärre vill han bara gå den lilla gångvägen mot den stora vägen. Det innebär att jag får bära tillbaka honom med jämna mellanrum. Att gå åt det andra håller vägrar han.. vi får i alla fall sol 🙂

  (ramlade hit via Åsa.S)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑