Den blomstertid nu kommer…

penseer

Visserligen är det kallgrader på nätterna än..Men inte så många. (Och vi får väl hoppas att det bara blir varmare och varmare….) Men dessutom har vi inglasad balkong så det är bra många fler grader där, vilket gör att blommorna klarar sig ute mycket längre. Tidigare på våren och senare på hösten. Så idag kom det dit några penséer. Påskliljorna har inte slagit ut än, eftersom vi fick en ordentlig kölkdknäpp just vid påsk. Men nu gör dom tappra försök att visa sig från sin bästa sida. Snart står dom i full blom…

5 kommentarer

 1. Ängeln

  Men vad fint du har fått det? 🙂
  Gillar verkligen din header och det syns faktiskt att det är du.
  Hoppas du trivs här, var lite segt nu när jag skulle kommentera men vad gör det? Inget är värre än blogg.se!

  Ulle

 2. therre

  Ja, tänkte just det. Ni har ju inglasat… Jag vill OCKSÅ sätta blommor! 🙁

 3. therre

  Hej, tack 🙂 Ja, jag tyckte det blev bra – både bilden på glassen o dotterns rum! 😛

 4. Kraaam/Åsa

  Helt spontant så tänkte jag ”WOW” när jag kom in till din nya sida – den utstrålar verkligen glädje, vilka härliga färger.
  Som vanligt så har du lyckats jättefint med dina bilder på blommorna – du är så kreativ så det är inte klokt – hahaha.
  Ska få ner mina stackars frön i blomjorden denna vecka jag med men som du läste på min blogg så har vi fullt upp med att ta reda på köttet just nu 🙂

  Ha en underbar Tisdag!!!

 5. Pertan

  Jag älskar Penséer, det är för mig det första riktiga aningen om vår, Sol på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑