45 minuter till STRANDRUSET

strandrus2014

 

Om 45 minuter går starten får årets STRANDRUS. Jag är – precis som förra året – anmäld i 10 km. Maken och ungen ska gå hälften.

Tyvärr känner jag av ryggen. Det kom plötsligt, bara sådär, halv fyra i eftermiddags. Så nu har jag voltarengelat och tagit tablett och hoppas det går bra att springa ändå. För jag vill verkligen inte avbryta.  Nej runt ska jag – och helst på en OK tid i alla fall.

I lurarna då?

Där väntar nyaste SABATON: Heroes.

445505

 

Den släpptes i fredags så jag har inte hunnit lyssna in mig helt på den. Men jag vet att den är sjukt bra. Och tar jag löptakt efter trummorna så kommer jag antingen springa ruskig fort eller också inte alls orka runt. För här snackar vi TEMPO. (det var förövrigt deras förra skiva jag sprang så bra till förra året så jag hoppas Sabaton och jag jobbar bra ihop även iår!)

Önska mig lycka till nu då!

8 kommentarer

 1. Camilla

  Heja, heja! Gu´vilken fin matchning också! Helt i min smak.
  Jag var tvungen att maila och fråga vart mina skor tagit vägen, och då märkte man att de tagit slut på lagret trots att jag fått igenom min beställning (sånt ska egentligen inte kunna hända). Nu hittade jag dem på annan sida och klickade hem dem där i stället. Så himla snygga!
  Hoppas att du får ett jättebra lopp. Jag hejar på dig!

 2. Junitjej

  Heja dig!!! Hoppas det gick bra!

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Hoppas det gick super å att din rygg inte krånglade allt för mycket!!! Här blir det jogg i Lurans takt ikväll, och det tackar min rygg för… KRAM!

 4. chillitanten

  Hoppas det gick bra trots ryggbesvär. Springa 10 km är bra gjort. Själv har jag klarat 3,2 km som längst gående med mina stavar ,hahaa Fast det är inte illa för mig

 5. Pernilla

  Klart jag önskar dej lycka till, men, du har nog redan gått i mål va?
  Har aldrig hört Sabaton men blir bra nyfiken. Är det väldigt tungt eller? Asså, jag kan kolla själv men..?
  /P

  Svar: Tungt.. ja hur definierar man det? Det är KRAFTFULLT. Väldigt myciket Power. Men trallvänligt.. om man säger så. Renodlade refränger. Mycket trummor. SNABBA trummor. Och allt handlar om historiska krig. En av dom bästa låtarna på nya albumet är den här:

 6. Camilla

  Men… vill ha race-report nu ju! Hoppas att det gick bra i går. Fick du medalj? 🙂 Hoppas att ryggen höll sig lugn i går och att du mår bra i dag.

 7. soffie

  hejja hejja dej:)

 8. Camilla

  Ameh… läggutav vad snabb du var!!! Jag var tvungen att gå in och kolla på deras hemsida, då jag var så nyfiken. Vilken härlig bana ni verkade springa, så fint med vatten och sol.
  Jag hoppas att jag får full fart under mina Kayano jag också, för det var väl enbart skornas förtjänst antar jag. 😉
  Grattis!

  Svar: Du är för tokig du – som googlar på mig. haha..
  Nu har jag bloggat om det i alla fall. Och till mitt försvar för den ”långsamma tiden ” jämfört med ifjol så kan jag säga att det var en halv km längre iår.
  Och så var det ju typ 300 till som deltog— vi var inte många som sprang med tidtagning. Trist, egentligen. Men det var ju första året jag vågade det.. tidigare har ju jag också sprungit i ”motionsklass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑