Strandruset – rapport

strandruset2014

 

Vilken härligt kväll det blev igår.

Strålande sol. Varmt och skönt. Massor med folk som sprang/gick och mycket publik

Min rygg   – som började bråka samma eftemiddag – höll fint. Jag kände inte av en alls (förrän efteråt 🙂 ) Och springandet gick toppen. Sträckan var 500 meter längre än i fjol (då det med andra ord inte var en mil även om dom påstod det ) så därför kände jag mig väldigt nöjd med att gå i mål på 50:57 mot för fjolårets 49:52. Jag menar – 500 meter på en minut… – typ not. Alltså sprang jag fortare i år. Jag är sååå nöjd. Dessutom blev jag femte bästa dam av tidtagarna (som i och för sig inte var så många. Men det var många som INTE tog tid. Total 370 startande)

Maken och ungen PW:ade en halvmil på ca 49 minuter. Good work.

Min arbetsgivare – kommunen – bjuder på anmälningsavgiften för alla anställda som vill deltaga. Så både jag och maken deltar gratis. Ungen däremot får betala. (även om jag tycker skolungdom skulle ha gratis deltagande eftersom vår kommun påstår sig vara en friskvårdsdito, men men…)

Sen lottas det alltid ut prisernummerlapparna. I år gick vi nästan lottlösa. (Tvärt emot tidigare år) En pollykasse och en reklamkepa var det enda ungen kammade hem. Jag och maken gick lottlösa. Förutom Kommunfunktions-t-shitsen ( i knalloreange) vi fick.

Men vi trots uteblivna vinster fick vi ju en härlig kväll.

Här finns bilder från loppet: http://www.kalix.se/Aktuellt/Aktuellt/Strandruset-2014-i-bilder/

Det här var jättekul.

Idag har vi haft en men ”normal” kväll. Veckohandling, städning, middag och sånt…

Men imorgon är det FREDAG. 🙂

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Bra jobbat!!!! 🙂 Här hade vi också en toppen kväll, Luran pinnade på 3,3 km men jag vet inte om vi bättrade på fjolårets tid, tror inte det… dessutom var vår varv förlängt med ca 200m. Själv var jag inte ens andfådd efter det varvet, så jag tog ett till utom tävlan för att få springa av mig lite, så nu sitter jag nöjd hemma. En buff å nyckel band var det enda vi vann ,grannungen vann däremot 3500kr… Ett startnr från Luran, men är den någon annan jag unnar vinsten så är det henne, särskilt som hon fick gå hem i kväll med kramp i magen <3 Ha en fin kväll!

 2. Junitjej

  Jättebra jobbat!

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Kikar in å önskar en fin fredag/helg, här utlovas värme så jag hoppas på att kunna sola, plantera blommor å njuta 🙂 KRAM!

 4. lillsyrran

  Härligt! Med den insatsen kanske det inte gör så mycket att storvinsten uteblev.

 5. Pernilla

  Bra jobbat! Hade nog hållit tempot som din äkta hälft höll. Det verkar lagom tycker jag……
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑