Äntligen lite färg

kabbeleka1

 

Äntligen börjar det finnas lite färger i naturen. Ok. Maskrosorna har börjar visa sig. Scillan. Påskliljor och pärlisar kan man se på skyddade ställen. Men igår såg jag första kabbelekorna. Glad blev jag!

kabbeleka2

Vi hade sol hela dagen igår. Men lagom tills vi skulle ta en kvällsprommis kom ett lätt regn. Vi gick ändå. Och såg massor av sjöfågel. Och så blommor då.

Nu längtar jag tills träden skiftar färg – till den första så skira grönskan. DET är vackert.

Idag ska det bli varmt  – varmaste dagen hittills i år. Det ska visst bli sol också – men nu, kvart i sju på morgonen – ligger nattens regnmoln kvar. Men trots dom är det redan ganska varmt ute, så jag hoppas att väderprognosen stämmer.

3 kommentarer

  1. Soffie

    De där är så vackra , härlig tid vi har nu, kramen hihi jg kollade instagram efter jag hade frågat dej ,jag hade för mej vi hade varann där

  2. Soffie

    Svar det är första gången jg har en iPhone får se om jag blir nöjd med den,

  3. Hanna

    Svar: De flesta insekterna är byggda av flörtkulor i olika varianter. En del har jag målat på med svart tuschpenna, andra har jag klistrat eller sytt velourtyg runt. Fjärilens vingar blev i tyll, flugans i vitt silkespapper. Och så piprensare till fjärilskropp och myrben. Jag tog första bästa jag kom på. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑