Döden och Kayako

Så här såg unge herrn ut på lördagkväll samt på söndageftermiddag. Värre tjusig.. Men fråga mig inte VAD han föreställer.. han hade nån föreställning om zombie, tror jag. Men likväl liknar han lite vampyr, tycker jag. En stor svart kåpa fick vara klädsel och till och från sprang han omkring med Freddy Kreugers knivhandske… Så han var nog lite av varje, tror jag… Själv säger han att han var DÖDEN!

Självklart är vi även fotade tillsammans! Döden och Kayako!

Passar väl på att önska er som har möjlighet att fira idag – den rätta dagen – en riktigt ryslig HALLOWEEN!

4 kommentarer

 1. Camilla

  Nej, det ser ju inte ut som ni! Tänk vad man kan förändra med smink och kläder. Rysligt läskiga är ni, skulle bli livrädd om såna hemska varelser kom och ringde på…

 2. Åsa

  Riktigt läskiga… Du borde kunna få jobb som teatersminkör!

  Svar: Men mycket gör ju dom fejkade miljöerna. Och bra ljussättning

 3. ☆ Cia

  Fantastiskt! Döden Zombie!

 4. Maria Eliasson

  Helt fantastiskt. Du är så jädra bra Linda, och jag blir impad typ varje dag då jag läser din blogg. Alltid är det nått nytt och kreativt 🙂 Ang. bus el godis så menade jag inte att döma ut alla. Självklart tycker jag det är ok att man går runt till vänner å bekanta, det är ju jätteuppskattat, men att gå runt till främmande tycker jag INTE om, likväl som det stör mig när helt okända barn kommer och tigger. Så vare mä de 😉 Stor kram till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑