Busungens party

Ovan några foton från busungens egna Halloweenfest. Han rum i Lilla Gula Huset var pyntat i Halloweenstil från tak till golv.Och gästerna serverades av Jason och Magica de Hex.

Det bjöds på blodig bål, avhuggna fingrar (som dom doppade i blod eller la i bröd), fladdermusvingar, blodiga popcorn, feta larver och spökklubbor. Sedan blev det fiskdamm där dom fick äckliga godsaker som napp innan hela gänget drog på Bus eller Godis (och håvade inte säkert två kilo godis EXTRA) och Magica de Hex lärde dom att om folket inte ger godis måste man göra nåt bus – som tillexempel slänga toapapper på gården. (vilket var minst lika roligt som att få godsakerna).

Och här till sist det lagom stora mostergänget som partajade till soundtracket ur samtliga Halloweenfilmer – lämpligt va?

6 kommentarer

 1. Cia

  Riktigt bra…. Precis så som Halloween SKA firas.

  http://gremlindog.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/10/tp-house.jpg

  Så här kunde det se ut även när det inte var Halloween i USA.
  Jag har varit med och busat. När det tunna papper de har där sen blir fuktigt… Oj oj oj. Nästan lite elakt (För jag har tvingats städa det hemma också)

 2. Ann Catrine

  Brrr, hemska saker pågår hos dig 😉
  Ruskigheter mitt stackars hjärta skulle slå dubbelslag av!

  Och såååå härligt!

 3. soffie

  guuu va roligt och va häftiga läskiga de va, vi firade ingen halloween iår eftersom vi va bortresta men min Nellie va på Halloweendisco ändå:) I London såg jag massor av utklädda de kom å åkte på rullskridskor genom London , kram

 4. Hanna

  Jäklar vilka snygga ungar! Och vilken smaskig mat! Du har gjort mig riktigt inspirerad att servera en halloween-måltid trots att vi i övrigt inte har några planer på att fira. Det verkar mest kul att klä ut maten. 😉

  Bra att du lärde ungarna att busa! Min man var så besviken förra året när några barn kommit in på hans jobb och sagt Bus eller godis? varpå han svarade bus. Då gick de därifrån!

 5. Sanna

  Huga…vilka hemska monster ;0)

 6. trollmor

  Riktigt läskigt party !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑