Back to work…

Tillbaka till verkligheten. Slut på friden. Brutna nyckeben helar. Samtidigt försvann solen och värmen. Så nu var det bara att pallra sig till jobbet och ta hand om 18 ungar. Till på köpet var det svinkallt ute. Blä…

Skoj är däremot att nu har Cia fixat så det går mailblogga från mobilen.. detmåste jag ju självklart testa. Men först ska jag steka plättar. Och göra lite crepes.

3 kommentarer

 1. MissyElliot

  *fnissar lite retsamt*
  Här är det fortfarande stålande sol och det har varit 27 grader i skuggen!
  😉

 2. Cia

  Jag lovar att inte förbanna hettan här 😉 För jag gillar sol och värme fast det tar knäcken på mig! Ja tänk på att det kolla vad det kostar med datatrafik (För det är vad mobilbloggning via mobilmejl är). Så Framför allt i Grekland bör nog taxan kollas innan du bloggar.

 3. Malin

  Jo visst kan det kännas segt när man har vabat i solsken. JAg gjorde ju det för ett par år sedan när min bubben hade brytit sitt ben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑