Begravning, ösregn och middag

Här händer inte mycket idag. Igår var begravningen för makens mormor. Mycket fin begravning och även efteråt. Inte så stelt utan rätt avspänt. Och god mat. Vi var ute på en liten holme mitt i älven efteråt, så bus kunde springa ute och leka hur mycket han ville, istället för sitta still inne på nån restaurang. Kanonväder, hade vi också. Svettigt varmt (tur man inte är man och behövde ha kavaj). Men lagom till vi skulle hem började det åska.. och regna. Som att hela himlen öppnade sig. Jösses vad vi blev blöta. På färjan över älven trängdes vi under lånade paraplyer, men såg ändå ut som dränkta katter hela bunten innan vi var vid våra bilar. Bus han börja frysa så han gick raka spåret i badkaret och tog sig ett hett bad när vi kom hem.

Sen på kvällen hamnade vi på restaurang, tillsammans med släkten. Lite uppresta släktingar (i och med begravningen) är ju alltid kul att umgås med.

Och bara för att fortsätta på inslagen linje så har vi även ätit lunch ute tillsammans, idag!

Men nu ska vi åka och handla lite grillbart till kvällen. Vi tänkte bjuda över ett par middagsgäster så det är bara att åka och fixa nåt gått!

3 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Ajdå, var ni mitt ute på vattnet i det där vädret! 🙁 Usch, det var ju inget skoj väder precis :/

 2. Cia

  Slagits på stort med en massa uteätande 😉 Härligt att unna sig på semestern tycker jag.

 3. Sanna

  Vad skönt att se att begravningar kan vara trevliga också, och att barnen kan få vara med. Det är ju ändå en del utav livet. Jag tror att sorgen underlättar då man får umgås med släkt och vänner, och prata om alla ljusa minnen kring den avlidna.

  Jo, visst känns det nu som om sommaren är slut. Jag tror inte på att det blir mer bad för ungarna, även om det kommer tillbaka lite sol. Just nu längtar jag faktiskt efter hösten – sommaren har varit helt underbar och vi har varit ute i massor.
  Ha det så gott!
  Kram!
  Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑