Linda lägger upp sig…

På YouTube – alltså!

För nu har min Admin Cia fixat så YouTubelänkar funkar på sidan…

Därför kommer här…lagom inför nationaldagsfirandet… det jag lovat…

Jag bjussar på mig själv, rejält! För här kommer två av alla mina karaokeframträdanden den 17 maj.

Kvaliten är usel (på filmen alltså.. självklart inte på mina prestationer! 😉 eftersom det är mobilfilmat. Maken borde tagit min mobil som är betydligt mer avancerad än hans.. men det tänkte han inte på. Sen funkar ju YouTube lite som som det vill… på kvällarna är det ju som regel skiiiiitseeeegt. Men, men… Håll till godo (och ge sjutton i att skratta högt så jag hör det – vad ni sysslar med i smyg kan jag ju inte göra nåt åt!)

Först ut en gammal Carolahit! Tommy Tycker Om Mig!

Och när jag ändå är i farten… Lite Style! Dover-Calais

Såja… Linda håller vad hon lovat! Nu vet ni det!

4 kommentarer

 1. Freddeland

  Lovely!! Härligt 🙂

 2. Åsa.S

  Underbart!!!

 3. Cia

  Finns Singstar hemma hos er?
  Jag lovar…jag drog inte på läpparna en enda gång *håller fingrarna i kors*
  Fast jag brukar bli ombedd att låta bli att sjunga 😉

 4. Maria

  Hahaha – helt fantastiskt !! GUUUUUD vad roligt å se (HÖRA) =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑