Big jeans

Visst inte gör det nåt om jag unnar mig lite fika idag – trots att det är måndag??? Jag menar… det kan ju inte ha sååån stor inverkan. Mina gamla jeans sitter ändå pösigt…. haha..

Kolla vilka tokigt groteska jeans. Helt sjukt. Finns det verkligen folk som behöver så här stora brallor???

Dom här hade en kollega med sig på jobbet här om veckan. Dom har tidigare ägt en klädbutik och detta ex är nåt som en försäljare hade med en gång. Min kollega tyckte dom var så tokigt stora som hon sparade dom även efter dom lade ned butiken. Nu tänkte vi använda dom på jobbet. Nåt i stil med ” Hur många barn får man plats med i ett par brallor???”

Vet ni förresten hur stor omkrets det är på jeansen? Två meter. Fatta.. TVÅ METER I MIDJAN. Jösses…

9 kommentarer

 1. Åsa

  OMG, finns det verkligen så stora byxor?!! Måtte man aldrig behöva dem 😉

  Ha en fin måndag!

 2. Cia

  Det är både sorgligt och skönt. Sorgligt att någon blivit så stor men trevligt att det faktiskt finns kläder som inte är behöver måttbeställas.

 3. annas Perssonliga

  Helt sjukt stora…. kan kanske vara någon i USA som behöver dem. Man få bara vara glad att man inte är så stor.

  Ha en fin dag!

 4. Sofie

  Haahahha ja.. nar dom dar byxorna sitter pa runt magen sa ska du nog paborja en Atkins diet eller nat…

 5. Lillemor

  vet du Linda jag har en kompis som nästan behövde så där stora jeans för ca ett år sedan, även jag har haft 54/56 på min största byxor, för så där 3 år sedan. Jag säger bara det är tur att det finns stora kläder annars hade Ronnie fått gå byxlös från ca 16 års ålder tills nyss.(ca20 år) Han vägde 226 kg innan han opererade sig, nu väger han 100 kg och känner sig smal, ja man kanske måste tänka att alla är vi olika men samtidigt lika trots våran vikt, alla vill vara smala men inte alla har de förutsättningarna, Tyvärr.
  Ha det gott//L

 6. Camilla

  Oj, oj, oj… Jag är nyfiken på hur många barn som ryms. Kanske vore något att gissa på i din blogg här. 🙂 Jag gissar på 5 stycken. 😛

 7. Maria

  Men bild på MINA jeans ?? 😆 Närå, skämt åsido där ligger tom JAG i lä. Kul att ha med till barnen. Kram på dig

 8. Kraaam/Åsa

  Hm…förstår inte riktigt hur ni ska använda brallorna på jobbet?
  Är man så pass stor så är det nästan lite sorgligt att man kommit upp i den storleken överhuvudtaget. När man då gör en grej av det bland barn för att se hur många barn som får plats i dem så känns det som man gör narr av de som är så överviktiga.
  Jag vet att jag skulle ta illa upp om jag var en så pass kraftigt överviktig förälder som hade ett barn på en förskola som gjorde detta.
  Men det är bara en tanke, jag kanske har fattat allt helt fel :-).

  Kram Åsa

  Det där är inga ”riktiga” byxor som varit till försäljning. Det där är reklambrallor, typ som då dom har jätte t-shirts eller megadojjor utanför butikerna. Men just för att dom var så groteskt stora så behöll min kollega dom när dom la ned sin butik. Dom är alltså över två meter i omkrets… Är man så stor skulle man inte komma ut genom en normal dörr…

 9. MissyElliot

  Jisses, sicka byxor.
  Jag var i en skoaffär en gång, där de hade ett par skor som skyltning. De var överdimensionerade och mätte 79 cm!
  Ungeför som med jeansen du har där….
  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑