Bilder från 9-årsfirande

Guldpyntat rum, ballonger och serpentiner. Det bjöds på varmkorv, chips, godis, glass med tillbehör och negerbollar. Och så succeddrickan: Perk a Cola. (läs i det här inlägget för att veta vad det är)  Och så förekom det såklart lite x-box-spelande. Och vapen… (och polarna som syns är ”blurrade” eftersom jag inte vet om jag får lägga upp dem på nätet)

Och så blev det skattjakt. Och  jag visar inga bilder alls från själva jakten eftersom det inte är bara bus på dom fotona. Men så här såg bus (och kompisarna) ut när skatten väl var funnen och uppackad:

Tårta åt vi först på söndag  (så bus blev liksom firad i dagarna fyra) och den såg ut såhär:

Och vad bus fick i present av oss tänker jag inte tala om – för gör jag det får ni reda på hur oansvariga föräldrar den ungen har och det behöver ni ju faktiskt inte ha en aning om…

:shock:  :mrgreen:

PS.. Recept på tårtan ovan finns här: https://www.candygirl.nu/2007/09/28/trta/ och jag gör 1½ sats botten och använder alla överblivna äggulor i fyllningen. Och här hade jag dekorerat med guldströssel istället för riven choklad som receptet säger…

6 kommentarer

 1. Ulle

  Wow vilket kalas!!! Tack för att du visar bilder! 🙂

  Haha, tror inte ni är särskilt oansvariga. 😉

  Kram U

 2. Camilla

  Men nu blev man ju jättenyfiken på presenten från er… oansvarlig? Hm… det har jag svårt att tro. Kalaset såg ut att ha varit till belåtenhet, roligt med skattjakt. 🙂
  Tårtan såg hur god ut som helst. Förstår att han är nöjd med sin födelsedag.

 3. Linda aka Javamorsan

  Åh kan du fixa kalas för mig när jag fyller år 😉

 4. ☆ Cia

  Super sockerchock!!! Men jag är nyfiken på tårtan trots att den ser söt ut.

  Heheheh ja hemska oansvariga föräldrar han har 🙂
  Kunder vara värre säger jag.

  Svar. Den finn här: http://www.candygirl.nu/2007/09/28/trta/

 5. trollmor

  Oj vad god tårtan ser ut. Mums !

 6. Åsa L

  Hahaha, vad dum du är. Av allt det supermysiga vi läst och tagit del av så fastnar vi alla på vad sjutton det kan vara som han fick i present som gör er oansvariga? 🙂
  En fyrhjuling? Ett tvspel från 16 år? vad vad vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑