Bilder från Georgioupolis

Eftersom jag numera gottar mig i bilder från Georgioupolis, Kreta, från i somras så finns det risk att det dyker upp en och annan Grekbild här på bloggen. Men då såna som jag inte visat när jag bloggade live. Den dagboken finner ni här:  https://www.candygirl.nu/lindas-resedagbok/resedagbok-liverapport-fran-kreta-2014/

Då fick ni ”bara” se mobilfoton… nu går jag genom både dom och mina kamerabilder. Jag håller på välja vilka som klarar gallringen till en fotobok.

Den här klarar sig kvar:

kissar1

 

Sååå fina…Den här mamman hade två kattungar (vad vi såg) en jättebusig och en superkelig. 🙂

Den här fick också gå till fotoboken – fast då i originalskick. Men eftersom jag tyckte det här blev lite kul får ni se en lite seritecknings-, eller möjligen popkonstlik version av bilden:

havet2

 

Dessa bilder är från dag tre på resan… så jag har en bit kvar att jobba mig genom.

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Du är så duktig på att föreviga med kameran och göra dessa fotoböcker! Impad. Här är tröttheten ett faktum, men planen är att trampa bort den på lunchen med en för i år sista cykeltur innan racern åker in i förrådet och icebugsen får ta över! KRAM

 2. Pernilla

  Den sista bilden var verkligen härlig. Lite ”godisvarning” liksom.
  Jag hade ickså tänkt göra en fotobok som jag ska ge bort i julklapp. Som vanligt slutar det säkert vid tanken. Vet inte vart jag ska börja. Jag ska alltid göra allt så stort……och så faller det och blir inget.
  /P

 3. Junitjej

  Härliga bilder!

 4. Soffie

  Å vad härliga bilder, det är så mysigt att gå igenom bilderna man har efter en resa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑