Pigg igen!

En otroligt mycket piggare Linda tog sig ut på första rundan för säsongen med löparhandskar på. Jag fick även ta en långärmad funktionstshirt under löparjackan. Tempen visade på +4 grader, uppe på tredje våningen, ungefär halv åtta på morgonen. I markplan skrapade folk bilrutorna och det låg is på vattendragen efter elljusspåret.

Snart dags för underställ och vinter tights – och mina dubbade Bugs. Inget jag ser fram emot.. men det är liksom bara att gilla läget…

Så här såg jag i alla fall ut när jag kommit hem från min runda.

joggande

Efter jobbet har jag – äntligen – börjat kika på fotona från Georgioupolis, i somras. Jag har inte ens öppnat mappen med bilderna fram tills nu. Det har varit för fint väder och för mycket annat att syssla med. Nu har jag satt igång att kika, sålla, beskära… och när det är klart återstår pysslet med att få ihop en bok med hela min jättelånga dagbok från resan.

Drygt göra – men ack så roligt att ha kvar sen…

flyget

 

5 kommentarer

 1. Pernilla

  Skönt att du är piggare idag. Morgonens kyliga luft kräver sner vantar här också. Så himla tråkigt, tycker jag.
  /P

 2. Pia

  Härlig rivstart på dagen, och skönt att du är piggare idag 😉
  Så skoj att sitta och göra en resedagbok, hoppas att du kommer
  att dela med dig här också!
  Ha en störtskön dag!
  Kramen

  Svar: En kortversion av den publiserades live i somras. Det är den långa versionen jag ska få ned i en av mina många fotoböcker. Så jag tror inte jag lägger ut texten igen. Däremot dyker det säkert upp nåt fler foto, eftersonm jag ”bara” visat mobilfoton i somras. Dagboken finns förresten här: http://www.candygirl.nu/lindas-resedagbok/resedagbok-liverapport-fran-kreta-2014/

 3. ::Ulle::

  Du ser väldigt pigg och glad ut efter rundan, härligt!

  Håller med, det är drygt att fixa bilder efter en resa men sååå roligt att ha en dagbok att kika tillbaka på. Jag gjorde precis en fotobok från vår semester i somras och det var så tråkigt, blä, men svärföräldrarna kommer att bli så glada så det är värt varenda tråkstund, haha. :mrgreen:

 4. Junitjej

  Gött jobbat!

 5. Camilla

  Härligt att du är pigg igen! 🙂 Lite kallt här också emellanåt, men i dag var det skönt höstigt varmt ute igen. Har åkt rullskidor i kväll och sedan blev det glass i soffan.
  Jag gillar inte riktigt mina lurar, de är lite klumpiga tycker jag eller så är det jag som har konstigt huvud/öron. ;D
  Ska ha dem då jag går promenader, men inte då jag försöker springa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑