Bilder från vår nyårsafton 2015

Bloggtystnad från mitt håll – igen… Helgerna blir liksom ämnade familjen, utan att tanken är att vara ouppkopplad… det bara blir så… Däremot är det lögn att påstå att det handlar om skärmfrånvaro. Vi har sett mycket film; StarWars – the force awakening, Big Hero 6, Malicifent, Lock Out, Spy, Polarexpressen, Jurassic World, San Andreas… och så några avsnitt Arrow… lite Solsidan, Kalle Anka önskar God Jul och även lite uppesittarkväll med Bingolotto… (och jag har säkert glömt nån film också…)

Men nu närmar sig vardagen och här kommer lite från vårt nyår:

nyår2015_3

Jag var klädd i svart.. fast jag fick faktiskt byta kläder under kvällen. Axelbandet på klänningen gick sönder – så jag bytte till svarta brallor och limegrön topp/spetsdito…

Här är de mina: i vitt/grått och blått:

nyår2015_2

Dukningen gick i grönt och jag matchade det med makeupen:

nyårsögon1

nyårsögon2

Jag är väldigt glad att min förkylning lugnade sig så pass så jag kunde/orkade fixa lösögonfransar och glitter. Känns inte så där jättelockande om man nyser/snorar non-stop.

nyår2015_4

Ovan bild på dukning och mat… Och jag tror ni fixar läsa menyn från ”bilden” som är en sida i en kommande fotobok… Olivsnurror… Antipasto… Torskrygg/scampi… glass med nötter/granatäpple…. löjrom…

nyår2015_6

nyår2015_8nyår2015_7

Vi sköt  såklart  en hel del fyrverkerier (både jag och maken är tokiga så sånt så det är inte så konstigt att det gått i arv) .. och så skålade vi in 2016:

nyår2015_5

Precis som på julafton blev det till att krama kudden först vid 3:30 på morgonen (och sen vaknade jag  10:10 och insåg att jag somnat med linserna outplockade) . Nyårsdagen gick åt att plocka glas/raketrester/marschaller/silverstjärnor, sopsortera, promenera och passa på att frigöra ljusslinga som ändå tinat fram i varmgraderna. Sen kom det nya matgäster.

Detta innebar att vi ”laddade om” och körde med kyckling. pasta, Irish Coffe och film även 1 januari. Jättetrevligt och mycket gott och lyckat. Faktum är att vi även öppnade julklappar och fick ett fantastiskt doftljus från Victorian Sense och go choklad samt hjälp med att fixa Bluetooth som krånglat från Windows 10 samt tips/hjälp att fixa Plex-konto.

Idag har vi städat/tvättat/promenerat/sett film och satsar på att suga ut så mycket mys vi bara kan av helgen… snart är det faktiskt vardag för oss vuxna  – även om vi gärna skulle slippa det.

I morgon blir det bio.

4 kommentarer

 1. Pia

  En riktigt god och härlig fortsättning på 2016! Vilket härligt nyårsfirande ni har haft.
  Tycker du gör helt rätt som försvinner in i bubblan med familjen, det gäller att ta tillvara tiden.
  Sköna bilder som gör en glad 🙂
  Kramen
  Pia

 2. Pernilla

  Frånvaro under julen fick jag också ofrivilligt. Mobilen försvann och alla möjligheter till sociala medier. Skönt? Nej, tråkigt. Men ni är vi hemma och ny mobil är fixad.
  God fortsättning!
  /P

 3. JUNITJEJ

  Wow, vilken läcker sminkning!
  Maten ser väldigt god ut!

 4. Fröken M

  Ett sånt härligt avslut kan inte betyda annat än en GRYM start på 2016 !
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑