Mot vardagen

julafton2015_5

Bilden ovan är från julafton… fotad bra precis vid lunchtid.

Snön vi hade då  – fluffig och vit – är idag bara is… det är så jäkla halt överallt så man blir tokig… precis allt är inpackat i en halv decimeter blåis. Och jag borde visa min snygga armbåge och utsida hand… en härligt mörkblå/svart färg efter ett par vurpor på isen.

Solen har varit dålig på visa sig så här i början på året. Men det har varit varmt. Plusgrader. Fram till och med i går kväll. Då föll tempen ned mot minus 10 – och innan veckan är slut ska vi visst vara nära 30. Brrrr… men dom har ju spått en sträng vinter så vad kan vi annat vänta.

Vi är hemflyttade från Lilla Gula. Och har hunnit med att gå se filmen En man som heter Ove. Fick biljetterna i julklapp och det blev ju en väldigt trevlig kväll. Avslutade dessutom med hämtthaimat sen.

Nu ska vi försöka få lite ordning på sovtiderna igen… Jobb i morgon och tisdag.  Och då duger det inte att gå lägga sig vid halv tre på kvällarna. Ungen har ju visserligen fortfarande jullov en vecka – men han får gärna anpassa sig lite mer till våra tider ändå…

 

 

 

4 kommentarer

 1. chillitanten

  Haft ledigt sen jul och har också snott på dygnet . Skulle sova tidigt igår kväll men det gick inge bra . Halvett låg jag och spelade spel på Paddan. Det har varit skönt . Kram

 2. Pernilla

  Vi jobbar också på det där med normala tider. Blev en rejäl sovmorgon för LillaH idag och lite senare till dagis. Ikväll är hon trött men ändå uppe i varv. De är få barn på avdelningen och jag är klar ganska tidigt i trimmet, så det får bli en tidig hämtning i morgon.
  /P

 3. Pia

  När man har en krigare i huset så blir det aldrig några annorlunda tider 😀 Han studsar upp mellan sex och sju varje dag oavsett när han stoppas i säng.
  Hur var filmen? Vi ska också kommit iväg och kolla på den, fick också biljetter och barnvakt i julklapp 😉
  Fin afton till dig!
  Kramen
  Pia

 4. Camilla

  Vi har äntligen fått fluffsnön hit nu! Tjohooo så fint och ljust!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑