Blä för baciller!

Jag mår otroligt mycket bättre idag.. faktiskt så bra att jag var helt inställd på sticka och jobba i morgon. Dock blev jag lite tveksam när jag blev helt färdig av att promenera den lilla pyttebit vi har till bus förskola för att ta hem honom. Fick genast stoppa i mig ibumetin när jag kom hem, samt ta beslutet att bara göra lugna aktiviteter resten av dagen.

Ungefär i samma veva ringde dom från jobbet. Vi kom fram till att jag avvaktar till i morgon bitti och då ringer och meddelar huruvuda jag kommer eller ej. Vi tyckte det var lämpligt eftersom jag ändå inte börjar förrän nio i morgon.

Strax efter ringde dom igen… eftersom dom inte ville sätta vikarie på stängningsskiftet så ville dom veta redan idag om jag kommer eller inte, så att dom annars kan stuva om lite i sina skift. Och eftersom jag blev tvungen att bestämma mig redan idag så väljer jag därmed att stanna hemma  i morgon med. Jag är ju inte i 100% form idag så…

För övrigt är det två personal till som insjuknat. Samt ett flertal barn. Hmmm… Skit alltså vilket bacilljobb vi har! Vi borde vara förskonade från karensdag!

Nu ska jag sätta mig och teckna ett tärningsspel åt bus.. det lär ta sin tid för jag har tänkt att det ska bli stort och omfattande! Men det är defenitivt en lugn sysselsättning!

1 kommentar

  1. Cia

    Ja för att bara vila och ta det lugnt…det går ju inte… 😉
    svar

    Nu börjar du låta som svärmor… *morrar lite* Men teckna ÄR ju faktiskt att vila och ta det lugnt. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑