Blåååååsigt

sommarbild

Vi befinner oss ute i Lilla Gula Huset – fast det bara är torsdag.  Jag har nämligen två semesterdagar den här veckan. Helt utan anledning – bara för att må gott! (fast i morgon plockar jag ut vår kompensation för att vi ”tappar” en helgdag detta år i och med att nationaldagen infaller en lördag. Då får vi en extra ledig dag att plocka ut innan årsskiftet, under förutsättning att det inte behövs tas in vikarie.)

Jag, bus och svärmor åkte redan i går eftermiddag – maken kom efter när han slutat jobbet. Och ungefär samtidigt som han anlände kom min syster med familj. Dom hade bjudit in sig själv på middag på vägen till mina föräldrar (där dom skulle lämna barnen över helgen då dom själva ska åka till huvudstaden för att gå och lyssna på inte mindre än två spelningar med The Boss.)

 I morse vaknade vi sent, till strålande sol men dessvärre väldigt blåst och inte så många grader alls. Brrr… bus var ut på studsmattan en stund men kom snabbt in. Han frös.

Nåja. Vi kommer säkert hitta på nåt vettigt att syssla med ute vid Lilla Gula Huset ändå. Maken jobbar fyra timmar så han åker hemåt en sväng efter lunch – och på samma sväng får han handla däck och slang till min ”nya” racer. Jag upptäckte nämligen att jag har punka på framhjulet. Men däcket ser ut att vara nästa lika gammalt som cykeln så det är nog inte så konstigt att det inte pallade för nypremiärturen i söndags. Haha…

Sen ska vi nog och köpa plantor. Här på orten finns ett populärt ställe att handla växtlighet ifrån så det vore ju dumt att inhandla sånt på annat ställe när vi ändå är här!!!

Till middag tänker svärmor laga två sorters thaimat… Friterad kyckling och Massaman Curry. Spännande värre…

1 kommentar

  1. Charlotte

    Här är det också lite förrädiskt väder – det ser soligt och fint ut genom fönstret, men när man kommer ut är det en kylig blåst som inte väcker sommarkänslor direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑