Blixtar och dunder


(bilden kommer från fotoakuten.se - gratis bilder till alla -
eftersom jag aldrig lyckats fota nån blixt!)

Huga vilket åskväder vi befann oss mitt i nu i morse. Blixtarna stod som spön i backen runt huset och vi bara väntade på att någon skulle slå ned i någon av alla våra höga tallar runt Lilla Gula. Vid en blixt sprakade det dessutom till häftigt i el-skåpet. Men vi hittar inte att nåt pajjat – annat än en lampa i källaren.

Jag brukar tycka att åska är rätt mysigt, men inte när den är precis mitt över huvudet. Det händer ju som tur är inte så ofta. Jag minns bara två gånger som det varit såååå extremt nära (och då var en av gångerna i Grekland) – förutom nu idag. Men när det blir som idag då blir jag rädd. Jag bara väntade på att nåt skulle hända…

Men nu har åskan dragit bort och det har klarnat upp. Och jag tänker ge mig i kast med att skrapa det allra sista fönstret.

1 kommentar

  1. Cia

    Jag är nog galen men jag gillar det precis över huvudet. I alla fall omdet finns blixtjord i huset.

    Vad är det? menar du åskledare? Det finns inte i lilla gula… tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑