Pitehelg

Helgen som gick blev mycket lyckad.

Men jag tänker inte räkna upp allt vi gjort i detalj. Det blir hur megatråkigt som helst att läsa om. Men sammafattningsvis så har vi:

Shoppat lite (mest kläder åt bus)
Promenerat
Badat bubbelbadkar
Undersökt lekparker
Ätit gott (två goda luncher och en helt suverän middag: lammfilé)
Sovit gott (trots att det var rätt livat uteliv)
Badat-badat-badat och åkt massor med vattenrutschbanor

Bus var mest impad av hotellet och det stora fina rummet. Och det faktum att han – ensam – fick husera i en 120 cm bred säng. Självklart uppskattade han även äventyrsbadet – vem gör inte det?

Hemresan tog dock två timmar längre än vad den skulle. Detta pga att vi blev fast i den kilometerlånga bilkö på E4:an som orsakades av en hemsk olycka med ett 30-tal inblandade där 3 personer avled. En personbil och en buss frontalkrockade och detta innebar att E4:an spärrades av TOTALT i 3½ timme.

Vi hade blivit förvarnade om att detta hade hänt och tog därför med och chips och godis i bilen. Så det gick ingen nöd på oss där vi blev stillastående i två timmar. Vi lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt – trots dom tråkiga beskeden på trafikinformationen. Och vår underbara son gnällde inte en stavelse under hela väntetiden.

Sen väntade en kräftlåda på oss när vi – tillslut – kom oss ”hem” till Lilla Gula Huset

4 kommentarer

 1. Åsa

  Det låter som en jättehärlig helg!
  Underbart! 😀

 2. Cia

  det låer som det är väldigt synd om er….INTE… Härligt härligt, själv börjar jag få panik över allt som ska hinnas med på semestern. Jag behöver ju semester efter allt.

 3. Malin

  Skönt med en s kul helg… Jag var nästan orolig att ni var inblandade i olyckan… Men s sg jag att du var inloggad och blev lugn

 4. Camilla

  Usch, jag hörde på TV:n i går om olyckan. Fy sjutton vad otäckt.
  Skönt att ni hade en fin helg i alla fall och att ni var nöjda med hotellet. Shopping lät intressant. Inget att blogga? 🙂
  Ha det bäst!

  Näe.. det var mest kläder till bus. Han älskar ju att klä upp sig och jag hittade tre coola skjortor och nya jeans åt honom. Själv fick jag hela 6hg te i olika smaker. Och en ny sommarpocket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑