Borta…

julstjärna

..är numera allt JULPYNT. Inte en gnutta jul kvar i vår lägenhet…om man inte räknar amaryllisarna. En röd blommar just nu och två rosa har ännu inte slagit ut. Men jag har tagit bort juldekorationerna från krukorna  i alla fall. Nu ser dom mer nyårspyntade ut.

Jag tycker det är skönt att städa bort julen inför nyår, även om jag saknar alla julbelysningarna. Som stjärnan på bilden ovan. Min gigantiska stjärna som täcker hela sovrumsfönstret. Men den kommer fram igen. Inför första advent 2010, som då infaller 28 november. Så torsdag och fredagen innan kommer jag vara i full färd med pyntandet.

Men nu ska vi satsa på att fira nyår.

(ja, jag vet att bloggen fortfarande är julpyntad. Men jag måste ju teckna en ny bild först… och det har jag inte börjat på – det kommer!)

—————————————————————————

Edit: det sistnämnda är numera åtgärdat

2 kommentarer

  1. Camilla

    Hm… vi firade ju jul i dag och då alla åkt hem, började jag direkt att plocka bort adventsljusstaken från köksbordet – men därefter hejdade jag mig. Vår gran är så himla fin i år, jag tror att adventsljusstakarna får stå några dagar längre än vanligt i år. Däremot ska jag ta bort tomtarna i morgon. Alla 4…
    Kram!

  2. Cia

    Här har julen bara varat en knapp vecka…så den stannar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑