Vintrat till det

wintercandygirl

Såja.. det här passar bättre än en julig variant av Candygirl. Fast bus gillade inte att ”jag” kastar snöbollar på snögubben. Det är ju synd om den! Han har förövrigt färglagt samma bild – dock inte i datorn utan med vanliga tuschpennor. Fast jag tror inte han är klar, men jag vet att han förärat ”mig” med rosa jacka. Han vet minsann vilken färg som hans mor gillar!!

4 kommentarer

 1. Camilla

  Vad fint och vintrigt det blivit här. 🙂

 2. Therese

  Så vinterfint du gjort här 🙂

 3. Cia

  Jag gissar att vi kanske får se även Bus alster så småningom!?

 4. Kraaam/Åsa

  Headern har du lyckats riktigt bra med.
  Tack för både tips och komplimang.
  Jag behövde någon som berättade för mig att man faktiskt kan teckna för hand först och sedan färglägga med plattan….det hade jag ärligt talat inte ens tänkt på – hahaha.
  Man har liksom inte fått kontrollen över pennan än, känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑