Toys for Boys… eller kanske inte?

Bus har övergett Bamse.. Åtminstone tillfälligt…

Han vill absolut ha en Totally Spies-docka. Ja, jag vet att det är en tjejleksak, men han leker just nu bara med borgar, fängelsehålor och riddare så jag är inte speciellt orolig… tror jag!


Alex, Sam och Clover är nämligen hans nya stora idoler. Bamse och Kim Possible har fått stryka på foten för ”tjejerna som går  i skolan” – som han kallar dom…. Jag antar (eller jag VET!) att det är jag som är orsaken. Hoppsan…

Han älskar att kolla när jag spelar DS. Och nu vill han även se TV-serien på kvällarna och att vi ska läsa den enda Totally Spies-tidning vi har… Att det är tjejer som är seriefigurernas målgrupp  spelar ingen roll.. Dom fightas och räddar världen. Och är snygga. Perfekt kombination.

5 kommentarer

 1. therre

  Äh, köp en åt han. Min dotter leker mkt med dockor, men ckså mkt med killar o killeksaker, tycker det är skoj när allt inte är så stereotypt! 🙂

 2. candygirl

  Therre: Jepp, bara jag hittar – till rätt kurs! Har bara funnit dockan på utländska siter. Inte på nån leksaksbutik i sverige. Men jag tänkte kanske kolla Barnens Hus idag

 3. Cia

  *ler* Bus är en ung man som är väldigt trygg i sig själv… (Fast egentligen tror jag dockorna är detsamma som actionman för honom fast i gladare färger) 😉

 4. evans

  Jag gillar också Totally spies, men Isac tycker inte att det är lika spännande 🙂

 5. MissyElliot

  Helt klart att han ska ha en sådan om han vill! Tycker det är kul när våra småkillar vill ha lite mer ”tjejiga” leksaker! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑