Snart fredag

Idag har jag inte ens rört kameran. Haha.. inga bilder alltså. Sorry…

Imorgon slutar jag tidigt.. Det blir ju så när man öppnar förskolan. En klar fördel med det här jobbet. Och det är extra trevligt när den tidiga dagen infaller en fredag.

Om maken inte jobbar sticker vi till Luleå direkt då han har optikertid klockan 14. Och jag ska ränna i lite affärer. Inte efter kläder, utan efter annat. Typ cykellyse, värmevakt till Lilla Gula Huset, presentinköp och lite sånt. Och bus vill  ju då absolut ha en Totally Spies-docka, som jag skrev om här. Så vi får väl leta lite…

På källen är vi sen medbjudna på Skaldjursbuffé på hotellet. Vi ska fira en god nyhet som svärmor kom med idag. Och på Lördag ska vi på buffé på Kinarestaurangen eftersom min farmor fyller 85 år på söndag. Jag kommer inte behöva laga mycket mat den här helgen!

2 kommentarer

  1. Cinsaga

    Skaldjursbuffé låter ju inte alls fel . Ha en toppenhelg !

  2. Bea

    Jag tycker du gör helt rätt som köper dockan till sonen. Och att gilla flickor som har huvudrollen är ju egentligen inte konstigare än flickor som gillar pojkar i huvudrollen. Bamse, Kalle, Hacke Hackspett, Flintstones, Björne, Skurt, Pettson och Findus, Nalle Puh etc. etc. etc. 😀

    Jag älskar din ”färglära”. Det håller jag på med tillsammans med mina barn också. Spännande ju!
    (Faktum är att jag gör det i mitt jobb också för jag blir lite rädd när jag ser att mina tioåriga skolelever inte vet vilken färg det blir om man blandar blått och gult när min tre- och fyraåring vet det.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑