Buspresenten i förväg

På måndag fyller Bus sju år!!! Och han önskar sig bara en sak: En FAMILJEBILJETT till RELAXEN på SPORTCITY. Tok unge… Han önskar sig som regel aldrig nånting. Inte prylar, inte leksaker, inte nåt… så det är toksvårt att hitta presenter åt honom som är så nöjd med allt han redan har. Men när han får nåt så blir han överlycklig och supertacksam så det är roligt att hitta nåt han gillar. Så självklart ska ungen få en kväll på relaxen. Inget vi behöver uppoffra oss på, direkt…

I morse fick han därför denna biljett. Ikväll ska vi mysa där… busungen, hans föräldrar, hans farmor (bara förkylning inte stället till det) och makens morbror med kvinna. (Mormor och morfar står över klorbad och kommer och firar imorgon då det är tårtdag). Det blir goddricka och snacks. Och sen går vi till makens morbror och käkar mina hemmagjorda sushi (vilket bus brukar vara duktigt förtjust i) Så det blir förhoppningsvis en härlig födelsedagskväll för honom – om än lite  i förväg…

(  I ärlighetens namn har han kommit på en sak till han önskar sig alldeles nyligen – boxarhandskar och säck, med det får han köpa själv!)

4 kommentarer

 1. Cia

  Hahah ja vilken tur att han älskar att ha med er… Ni får ju liksom en present ni med av Bus.

  ja exakt. Lite mys och pys med goddricka tillsammans med trevligt folk tackar man ju inte nej till…

 2. Camilla

  Åh, vilken perfekt present för er alla! Här önskas bara pengar, Xbox och sånt. Men glada och tacksamma är de alltid i alla fall.

  du, det vart hur mysigt som helst. Tre timmar i relaxen med bubbelpool, ångbastu och vanlig bastu. Snacks och gott att dricka. Sen fortsatte vi hos makens morbror med sushi, därefter efterrätt och sen tände dom en brasa på gården. Så vid 23-snåret grillade vi jokkmokkskorv och drack öl. Men klockan tolv fick busungen vackert promenixa hemåt. Tar typ 10 min. Han var trött och kall (det var bara sju grader då!). Kvart över tolv hade han borstat tänderna och låg under täcket. Måste ju ladda för morgondagen…

 3. Kraaam/Åsa

  Åh din Bus är så glad och tacksam för allt och inte äter han mycket godis heller :-). Mina ungar är precis tvärtom – vad sjutton har jag missat i min barnuppfostran – hahaha.

  Det blir ju supermysigt att få åka på relax ihop.

 4. trollmor

  Vilken underbar perfekt present. Att få ge bort en upplevelse är nog den finaste present man kan ge oavsett om man är vuxen eller barn.
  Hemma hos oss var det precis såna presenter som som blev dom mest uppskattade när barnen var små och det är likadant fortfarande.
  Kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑