Sjuårsfirande

Gårdagskvällen började redan mitt på dagen. Jag gjorde nämligen kvällens Sushi i förväg – allt för att det skulle flyta så bra som möjligt senare. (Vilket det också gjorde)

Ungefär en timme innan vi skulle på Relaxen åkte vi med mat och dryck till makens morbror – som bor granne med badhuset. Sen åkte vi hem med bilen och hade för avsikt att promenera tillbaka till dom och badhuset. Vi slapp dock – fick  lift med svärmor.

Mellan 17-20 var vi helt ensamma på hela badhuset. Visserligen huserade vi bara i Relaxavdelningen, men ändå… när vi ”checkat in” låste dom badhuset efter oss och gick. Haha…

Vi däremot badade, och badade, bastade och badade mer. Och busungen fick bus så det räckte och blev över. En underbart vacker kväll gav oss härlig utsikt över älven.

Vi höll inte tiden riktigt. Vi skulle vara ute ur badhuset klockan 20, men inte förrän halv nio var vi hemma hos makens morbror för vidare firande.

Då vidtog ballonghoppande och sushi. Vi var duktigt hungriga när vi fick hugga in i dom små godbitarna vid nio-tiden på lördagkväll. Och fort var rullarna gjorda av 8 dl kokt ris, lax, räkor, krabba och diverse grönsaker uppslukade. Senare blev det efterrätt som svärmor gjort – Chokladpudding och Tiramisu. Och för att inte sluta allt för tidigt med firandet så blev det dessutom grillning av Jokkmokkskorv över öppen eld sent på kvällen.

Just före tolv fick dock busungen använda sina apostlahästar (medan han orkade) för att promenera hemåt. Kvart över tolv var han tandborstad och nedbäddad i sängen. Härligt trött. Och väldigt glad.

Idag fortsätter vi med tårta och paket!

(Om texterna syns dåligt på kollagen är det för att det är färdiga A4:or till nästa fotobok. Jag gjorde inga speciella kollage för bloggen utan förminskade bara de jag redan gjort. Med risk för att texten försvinner)

6 kommentarer

 1. F

  *vissar på hon i blå bikini*

  Vilken rolig grej att göra för att fira. Ska komma ihåg den!

 2. Cia

  Kul att ni fick ha badhuset för er själva.

 3. Hanna

  Vilken rolig idé med ballonghoppande! Det har jag aldrig hört talas om förut.

 4. Åsa

  Viken helmysif sjuårsdag! =)
  Grattis till honom i efterskott!

  I förskott.. han fyller först i morgon! 🙂

 5. Camilla

  Åh, vad härligt. Nu blev jag genast sugen på att uppsöka någon mysig relaxavdelning. Man blir så himla skönt trött då man varit i badhuset flera timmar.
  Din sushi ser verkligen supersmarrig ut.

  Den ÄR smarrig… fast jag hade glömt romburken. Brukar dekorera några med rom och hackad lök. Fast det gick bra utan också…

 6. Åsa

  Hahaha… så kan det gå när man läser slarvigt! 😳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑