Chokladkalender och önskningar

chokladkalender

 

Snart är det dags.. att börja räkna ned. Ovan är kalendern ungen valt i år… 🙂

Jag har idag fixat två av fyra adventsklappar. Dom övriga två vet jag vad det ska bli – men jag måste handla dom på annan plats än där jag shoppade idag på lunchen.

Några julklappar är inhandlade – dock inte inslagna. Och ett gäng är klara uppe i huvudet men inte inhandlade – än.

Dock har jag inte börjat på min egen  önskelista. Men jag vet två saker jag vill ha.

Den här boken:

legenden_om_hammerfall-dronjak_oscar-27265136-3764266196-frntl

http://cdon.se/b%C3%B6cker/dronjak%2c_oscar/legenden_om_hammerfall-27265136

 

och en sån här snygging:

sx520front

http://www.cyberphoto.se/info.php?article=SX520

Resten ska jag ”fnula” på närmaste dagarna.

Och ett stort problem är: VAD SKA VI GE UNGEN?

4 kommentarer

 1. Rundamamman

  Var har du köpt den? 🙂

  Svar: Den här hittade vi på Rusta.

 2. Pernilla

  Ja, fy Fabian för klappar och adventskalender. 15 år och måste absolut följa traditioner, säger hon. Dessutom har hon godis-stopp året ut. Vad fyller man kalendern med då? Smink? Hur dyrt som helst.
  /P

  Svar: Fyll kalendern med upplevelser… baka peppisar, plocka granris, pynta vardagsrumsfönstret, koka glögg, baka ”negerbollar”, gör knäck, saffransbulla, köp en pocketbok, ett läppglans, en badbomb…

  Eller gör adventsklappar – det har ungen haft senaste tre åren. klappar på adventssöndagarna. Så mycket enklare, och så kan dom kosta liiiiite mer…

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Här ska barnen få kinderchokladkalendrar som redan är inköpta 🙂 Även två paket till advenskalendern är fixade, resten får jag ta tag i snart… gud så snabbt tiden gått plötsligt! KRAM

 4. Camilla

  Canon Powershot hade jag också i några år (säkert föregångare till ”din” för den såg ungefär likadan ut). Men det var inte systemkamera va? Jag använder bara min lilla vita systemkamera och mobilen numera, de andra ligger och dammar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑