Safari, snö och barnfritt

djurtema3

 

Lördag – och vi är INTE i Lilla Gula. Och med VI menar jag mig själv och maken. Ungen är  där – eftersom han skulle på fest igår kväll. Och sen ville han inte komma hem. 🙂

Jag är hemma lite på grund av ovanstående.

Ok.. det är ju inte så att vi inte hade kunnat åka in för spelningen och sen tillbaka igen. Men vi stannade hemma och passade på att fixa lite som behövde fixas, men som inte hinns på vardagkvällarna. Som städa förrådet, tex.

djurtema1

 

Eftersom det har varit Safaritema hela veckan på bibblo så var det ju såklart djursånger som gällde. Jag hade packat en hel (gammal) resväska med djur som hörde till lika många sånger. Och sen fick barnen komma fram och välja djur – och jag sjung sången som hörde till.

djurtema2

Jättekul. Och bra gick det… tycket i alla fall jag och maken!

Nu ikväll ska vi testa att göra Pad Thai med scampi för första gången. Det är en favvorätt när vi köper hem mat. Men ikväll ska vi göra den själva. Hoppas vi lyckas bra.

Förresten så snöar det – det har snöat hela dagen. Små lätta flingor så allting är vitt, vitt, vitt… jätteskönt ute och så snö. Och även om det är lovat varmgrader till veckan så tror jag att nu stannar snön… Så nu är det dags att dra igång julmusiken. Weeee… I love it.

5 kommentarer

 1. Johnny

  Var ej där mamma men finns de på yt

  Svar: Nej vännen.. men det var ju vanliga djursånger så.. du missade inget som passar en 11-åring

 2. lillsyrran

  Kul!
  Skulle vilja se dig uppträda…

 3. Pia

  Vilken härlig bild på dig och dina djur 😉 Kan ju inte annat än varit lyckat! Du har många strängar på din lyra du 🙂
  Ha en fortsatt härlig söndag, och hoppas maten blev kanon!
  Kram

 4. Pernilla

  Jag skulle vilja sjunga med dej. Förmodligen fick jag sitta på golvet med barnen, för någon atlet i sångvärlden är jag inte. Men jag gillar att skråla.
  Nu är Pixi-kalendern påväg till Östersundstrakten. Beställd på Bokus, men jag såg igår att den fanns på vårt Maxi också.
  /P

 5. Camilla

  Förstår att det var uppskattat med sång och uppträdande av dig. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑