Coolaste shoppingen på länge

treudd5

treudd4

Ovan visar mitt supercoola loppisköp från helgen Cia och M hälsade på. Jag hittade denna skapelse: En svintung treudd/dubbelyxa/spira. Den är 155 hög, går att skruva isär i tre delar och är helt sjukt tung. Dessutom har den belysning. Tre små blåa dioder. Hur cool som helst. Jag gav 80 spänn för den här. Ett av de yttersta bladen satt löst – det gör det inte längre!

Vad jag ska ha det till? Ingen som helst aning. Men det var så mycket Halloween och Powermetal över det så jag bara måste fråga om jag fick det för ovan nämnda pris. (den är helt galet svår att fota – det blänker och skuggar och allt jag inte vill.. men jag tycker ändå jag fick till det hyfsat)

treudd2

treudd3

treudd1

 

Av samma kille köpte jag även detta:

piratsvärd

piratsvärd2

Ett ”äkta” piratsvärd. Också det tungt och rejält – inga plastprylar här inte.

Och ett piratsvärd vet man ju aldrig när man kan behöva. Speciellt inte om det kostar 20 kronor.

 

 

 

10 kommentarer

 1. lillsyrran

  Tror bestämt att A blev lite avis…

 2. Åsa L

  Absolut bra-å-ha-grejer 🙂

 3. trollmor

  Häftigt snyggt. Såg ditt mail har bara inte orkat svara. Måste avakta med beslutet om vad namnet kommer att bli . Det är visst fler som ska ha ett ord med i det hela numera. jättefin bild i alla fall. Kram

 4. Pernilla

  Hen hallå!
  Är inte det där vapen?
  Vad ska du igentligen göra?
  /P

 5. Erica AKA Tomtens Dotter

  SJUKT coola fynd! Bra shoppat tjejen! Ser fram emot årets halloweenutstyrsel 🙂

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Ha ha SÅÅÅÅÅÅ du! Förstår du är nöjd över inköpen 😀 KRAM!

 7. Åsa

  Häftiga grejjer!
  Ett piratsvärd vet man ju aldrig när man behöver 😉
  Kram!

 8. ☆ Cia

  Jag är faktiskt lite avis. Men M hade aldrig gått med på det där. 🙂
  Dessutom hade vi blivit tvungna att checka in bagaget 🙂

  Men det är nog den coola yxan jag går igång på mes. Ser ut att vara ett vampyrvapen… Ja när de slåss med varandra då…och behöver vapen 🙂

 9. Malin

  Helt klart supercoola

 10. Camilla

  Woop, wooop! Du kommer att bli värsta, bästa halloweenhäxan ju. Jag anar att Bus är lika nöjd som du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑